Nyeste artikler
Se alle
Bille - 27 år - Online coach og fotograf - Bali. (Foto: Janus Nielsen)

Smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’: En klar fejl af holdet

'Robinson Ekspeditionen' blev en kort fornøjelse for Bille, der dog ikke fortryder, at han gik så hårdt til det taktiske.

Det var med store forventninger, at Bille meldte sig til ‘Robinson Ekspeditionen’. Den 27-årige mand havde set programmet, siden han var dreng, og han glædede sig til at prøve sig af både fysisk og psykisk, da han rejste af sted mod øen.

Deltagelsen i TV3-programmet blev dog en kort fornøjelse for ham. Allerede premiereafsnittet blev nemlig endestationen for Bille, der som den første deltager blev stemt ud, da hans hold skulle i øråd. Årsagen var, at han var gået for hurtigt og hårdt frem taktisk, og det skræmte flere af de andre deltagere lidt.

LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

Det tidlige exit skuffer ham naturligvis, men han fortryder ikke, at han gik så kontant til den taktiske del af spillet. Det siger han til Realityportalen.

– Det var selvfølgelig ikke sjovt at ryge ud som den første. Men havde jeg spillet på andre måder, så havde jeg ikke været tro mod den, jeg er. Jeg er fremme i skoene og lidt hurtig i replikken, og jeg er meget taktisk. Det var en af de ting, jeg glædede mig mest til ved ‘Robinson’. Jeg var nok bare for ivrig, og det gav bagslag, siger han.

Han tror ikke, at han ville gøre det anderledes, hvis han havde muligheden for at gøre det om.

– Når jeg tænker tilbage, så skulle jeg nok have været bedre til at læse de folk, jeg var omkring på det tidspunkt. Men hvis jeg kommer med i ‘Robinson Ekspeditionen’ igen, så tror jeg faktisk, at jeg vil gøre det på samme måde og så bare krydse fingre for, at de spillere, jeg spiller med på det tidspunkt, har samme tilgang til det, som jeg har – at de er der for at spille taktisk og give den gas.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas raser: Det er noget bullshit

For meget hygge

Bille peger på, at der på holdet var lidt for meget hygge for ham, og at han egentlig bare var klar til at spille ‘Robinson Ekspeditionen’ taktisk fra starten af.

– Det var fedt at være med, men jeg var overrasket over, hvor hurtigt det blev personligt. Jeg havde utrolig svært ved at bedømme folk ud fra det personlige efter tre-fire dage, og jeg følte meget hurtigt, at det var sådan noget med at læse en bog på coveret. Det kan jeg slet ikke. Det havde taget mig meget længere tid at lære de mennesker at kende. Det kan jo være en fordel og en ulempe, men det er nok mest en ulempe, når det er ‘Robinson’.

Han ærgrer sig over, at han aldrig fik mulighed for at lære deltagerne ordentligt at kende på øen, men han glæder sig over, at han nu har mulighed for at tage revanche og gøre det efter hjemkosten – i hvert fald med de fleste af deltagerne.

– Der er nogle ting, der stadig hænger fast i mig. Der er nogle “venskaber”, der nok bliver svære at få bygget op, efter vi er kommet hjem på grund af de ting, der skete.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

En fejl af holdet

Bille fortæller, at han forud for ørådet havde det på fornemmelsen, at han godt kunne blive stemt ud. Men han forventede alligevel, at holdet havde valgt at spille klogere.

– Jeg må indrømme, at jeg forventede, at holdet ville stemme de stærkeste videre. Jeg føler, at jeg var en af de stærkeste, og at de skulle have stemt en af de svagere ud først. I ‘Robinson’ er det en mærkelig taktisk tilgang at stemme de stærkeste hjem først,

– Ja, jeg mener, at holdet begik en fejl ved at stemme den stærkeste ud. Det føler jeg ikke, at man skal i ‘Robinson’, og jeg føler, at det er en taktisk fejl.

Om holdet begik en taktisk fejl, kan du se hver mandag klokken 20:00 i ‘Robinson Ekspeditionen’ på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

I klippet herunder kan du se, hvordan det gik til, da Bille røg ud:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.