Nyeste artikler
Se alle
Foto: Per Arnesen

SMUGKIG: Her er den sidste ‘Klovn’-film

Nedtællingen til den sidste KLOVN-film er skudt i gang, og allerede nu kan du få det første kig.

Et kapitel i dansk film nærmer sig sin afslutning når Nutmeg Productions og Nordisk Film Distribution den 30. januar 2020 har premiere på den tredje og sidste KLOVN-film, ‘KLOVN the final’. I dag skydes nedtællingen for alvor i gang med offentliggørelsen af første scene og still fra filmen.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

I scenen ser vi Casper og Frank ankomme til lufthavnen. De er ikke til at skyde igennem – der er dømt herretur og høj cigarføring. Knap er de ankommet til afgangshallen i Københavns Lufthavn før Casper demonstrerer sit seneste scoretrick. Frank bliver grebet af stemningen og forsøger straks at gøre ham kunsten efter.

Efter ‘KLOVN the movie’ fra 2010og ‘KLOVN forever fra 2015 kommer nu ‘KLOVN the final’, som vil lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter.

LÆS OGSÅ: Vildere end ‘Klovn’: Casper Christensen klar med ny serie

Casper og Frank har fra starten tænkt KLOVN-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin KLOVN-film. I etteren handlede det om Franks kamp for at blive far. I toeren handlede det om venskabet med Casper. Og i den tredje film handler det om kærligheden.

‘KLOVN the final’ bliver en sidste tåkrummende, pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse på det store lærred. Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu. Men det kan dog afsløres, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Få det første smugkig på filmen, som har premiere 30. januar, herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.