Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

SE VIDEOEN: Kom helt tæt på Geggo og Cengiz’ bryllup

I aftenens sæsonafslutning af 'Familien fra Bryggen' får seerne lov til at se Geggo og Cengiz' bryllup.

Weekenden stod i kærlighedens tegn hos ‘Familien fra Bryggen’, da Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden og blev gift på Kokkedal slot i Nordsjælland, hvor parret efterfølgende holdt en vild fest.

Det bryllup får seerne i aften lov til at se, når TV3 viser sæsonafslutningen på ‘Familien fra Bryggen’. Her er seerne blandt andet med i bilen med Geggo og Burger på vej til brylluppet, hvor det tydeligvis er en nervøs brud, seerne møder.

– Jeg er spændt, jeg er nervøs, jeg er bekymret. Jeg er bare alle følelser på én gang lige nu, siger hun blandt andet i klippet, hvor hun også slår fast, at hun elsker at være brud.

– Seriøst, hånden på hjertet. Det er den fedeste ting i verden at være brud. Alle, du kigger på, siger: “Hvor er du smuk” og “Man kan jo ikke tage øjnene fra dig”. Altså, jeg er i himlen.

LÆS OGSÅ: CUTE! Så fin var Alba som brudepige til Geggo og Cengiz’ bryllup

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan var brylluppet

Herunder kan du få et smugkig på aftenens afsnit, hvor du kan høre, hvorfor Geggo også er nervøs. Hele afsnittet kan du se i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay:

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.