Nyeste artikler
Se alle
Værten Lisbeth og speakeren Dan i 'Love Island'-villaen (Foto: Michael Stub).

Smukke Lisbeth Østergaard: Jeg troede, jeg var for gammel til reality

'Love Island'-værten havde troet, hun var for gammel til reality. Til gengæld får programmet hende til at "flæbe som en teenager", som hun selv beskriver det.

Lisbeth Østergaard, der er den skønne vært på ‘Love Island’ på TV3, bringer uden tvivl både charme og sødme til programmet. Men faktisk havde den smukke tv-vært aldrig troet, hun skulle være vært på et program som ’Love Island’.

– Jeg havde ikke set mig selv lave reality. Jeg havde tænkt, den chance var måske passeret for mig, du ved, jeg er 38 og har to børn. Jeg troede, jeg var for gammel til reality. Men det er jeg ikke! Så bliver man da lidt ung igen, griner Lisbeth Østergaard.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger fra: Holder pause fra reality

Selvom 38 ikke er nogen alder, så følte Lisbeth, at hun tidligere var blevet castet til lidt mere modne programmer, hvorfor det ville være for sent at give sig i kast med noget så ungt og friskt som reality.

– Der er en vis tid, hvor man laver haveprogrammer og boligprogrammer og madprogrammer, det er ligesom om, det er kommet i den forkerte rækkefølge, du ved, jeg har lavet Go’ Morgen, jeg har lavet boligprogrammer, og så laver jeg reality, lyder det fra den erfarne tv-vært.

Bange for at komme til at græde

Da Lisbeth blev tilbudt værtsrollen i ‘Love Island’ startede hun med at gå hjem og se den engelske udgave af programmet. Hun var gravid på daværende tidspunkt og gav først skylden til hormonerne, da hun sad og flæbede over ’Love Island UK’, som hun selv udtrykker det.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Nikolaj afslører sit største nederlag

Lisbeth fandt dog frem til, at det bare var fordi, at ’Love Island’ – for at bruge Lisbeths egne ord – er ”pissegodt tv”. Derfor var hun heller ikke i tvivl om, hvorfor hun måtte sige ja til stillingen som vært på den første danske udgave af ’Love Island’.

– Fordi det handler om kærlighed. Og prøv at tænk på, hvis man via et tv-show, et game-show, faktisk kunne få nogle unge mennesker til at finde kærligheden, det er da mega sejt. Her kan der komme ‘Love Island’-babyer ud af det! Her handler det jo faktisk om noget, der er rigtigt, fortæller den smukke ’Love Island’-vært.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Kærlighed er bestemt noget, der kan få den romantiske Lisbeth, som selv er gift og har to sønner med manden Ralf, til at få fugtige øjne. Derfor frygter hun lidt for, om hun også vil komme til at fælde en tåre som vært og ikke bare seer af programmet.

– Jeg skal seriøst holde på hat og briller og tungen lige i munden for ikke at komme til at græde i programmet, jeg er så dårligt til at strække det ud i en armslængde, for man kommer jo til at holde af deltagerne, man bliver enormt rørt, lyder det fra Lisbeth Østergaard.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Indtil videre er det dog lykkedes smukke Lisbeth at holde øjnene tørre i ’Love Island’. Men programmet sendes hver mandag til lørdag fra klokken 22 på TV3, så der er mange af muligheder for våde værtsøjne endnu. Måske kommer det til slut i programmet, hvor et par skal vælge, om de er der for kærlighed eller penge.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.