Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Lars E. Andreasen)

Ærlig Medina om selvmordstanker: Jeg var klar til at hoppe ud

Medina åbner op om en hård periode i 'Toppen af poppen'.

Det trykker de andre deltagere helt tilbage i stolen i ‘Toppen af poppen’, da Teitur spørger Medina, om hun gennem årene har været træt af musikken og ikke gidet det mere.

– Ja, det er sket et par gange over årene. Jeg tror, at når man er igennem tilpas mange beskyldninger for ting, man ikke har gjort. Ting, jeg har skulle stå til ansvar for, som jeg ikke har gjort, og derved mistet folk, jeg elsker i livet. Så begynder man at betvivle: Er det egentligt det værd? Jeg tror, at det startede for alvor i 2016, hvor jeg fik en depression. Jeg tog bare ikke telefonen i et par måneder. Der var igen en ligegyldig overskrift, hvor jeg blev tilsvinet, fortæller sangerinden Medina, 36.

Under snakken viser Medina sin skrøbelige sjæl inde bag den succesfulde kvinde.

– Min tvivl på mig selv var begyndt at vokse enormt meget, fordi jeg hele tiden skulle læse om, hvor dårlig jeg er, hvor fiasko-agtig jeg er. Det er ikke et liv, jeg vil leve. Det er ikke værdigt for nogen at blive behandlet på den måde, når det ikke er sådan, jeg er. Det påvirker jo, hvis der kontinuerligt kun står så mange dårlige ting. Så må jeg jo være så dårlig, som de siger. Det kan jo ikke passe ellers. Så til sidst begyndte jeg faktisk at tro på det selv. Lige pludselig ramte den bare: ”Jamen, de har jo ret”.

LÆS OGSÅ: Medina lægger nedturen bag sig: Jeg har det godt igen

Ville hoppe fra balkonen

Nedturen kulminerede for Medina på et hotel langt fra Danmark.

– Jeg tror egentligt, at det ændrede sig der, hvor jeg stod på en skammel på en balkon på ‘The London’ i LA og tænkte: ”Nu hopper jeg bare. Fordi, hvorfor fa’en skulle jeg ikke det? Det er jo lort, det jeg har lavet. Det har jeg jo fået at vide i så mange år nu”. Jeg stod på den her skammel, og alt gik meget hurtigt, og jeg blev helt sådan: ”Nej, nej, nej, okay, hvad fanden laver jeg?”. Så satte jeg mig ind på sengen og sad og kiggede ind i væggen i et par timer, for lige at samle mig selv og tænke ”Okay, det var hertil og ikke længere”.

Midt i at alt var værst for Medina, kom der et skulder-klap fra en uventet kant.

– Så kommer jeg hjem og bliver overrasket med en ærespris. Det var lidt ironisk på en måde, fordi jeg egentligt bare tænkte: ”Jamen, jeg stopper”. Jeg var så nervøs til det show, at jeg ikke engang vidste, hvad jeg fik sagt i den tale der. Jeg bandede en del, fik jeg at vide. Og det må I meget undskylde.

LÆS OGSÅ: Karriereskift: Medina klar til nyt eventyr

Positiv fremtid

Nu er Medina kommet ud af mørket, er lykkeligt forlovet med kæresten, Malo Chapsal, 26, som hun planlægger bryllup med til næste år.

– Jeg har mødt mig selv et sted, hvor jeg aldrig nogensinde kommer til at stå igen. Jeg har brug for hjælp til bare egentligt at starte med at elske mig selv. Hvis jeg vælger at se positivt og ændre min tankegang positivt, så får jeg også bare mere positivt ind.

Du kan høre resten af Medinas fortælling på søndag kl. 20 på TV 2 i ‘Toppen af poppen’.

SE BILLEDET: Medinas ekskæreste er blevet far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.