Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2)

Sønderjyske ghettopiger indtager ‘X Factor’: Vi er det, Danmark har brug for

Dommerne er helt enige om, at pigerne har personlighed, men har de også talent nok til at gå videre?

En ny sæson af ‘X Factor’ skydes i aften i gang, og Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne går på jagt efter Danmark næste store stjerne. For første gang i programmets historie foregår det på TV 2, men ellers er meget, som det plejer at være i det populære talentprogram.

De tre dommere kommer blandt andet til at møde 17-årige Maria og 18-årige Bea, og de to sønderjyske piger skal forsøge at imponere dem med deres rap.

– Du skal ikke fucke med os – hold afstand. Vi hænger bare ud i ghettoen, og det er der, vi får lavet musik og freestyle med andre, som vi kender. Vi har rappet sammen i to år, og nu har Danmark fået det, de har brug for; noget helt nyt og revolutionerende. Bad bitches, lyder det fra de to piger, inden de træder ind hos dommerne.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar frygter orkan: Flygter fra luksuhotel

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

I klippet herunder kan du se, hvordan Maria og Bea klarer mødet med dommerne, inden du kan se hele afsnittet af ‘X Factor’ i aften klokken 20:00 på TV 2:


LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.