Nyeste artikler
Se alle
Søren Dahl med sin kæreste Betinna i Århus (Foto: Niels Henrik Dam)

Søren Dahl er flyttet sammen med ny kæreste

SørenDahl blev for fem måneder siden forelsket i Betina Fau, der er smykkedesigner.

Gennem et halvt år har ‘Cafe Hack’-værten Søren Dahl, 61, dannet par med Bettina Fau, 54, og i weekenden flyttede de sammen i fælles lejlighed i Aarhus med  55 flyttekasser og Sørens søn, 18-årige Martin. 

– Vi mødtes hos gode venner. Her talte vi uafbrudt i seks timer og siden er samtalen fortsat.  Vi er glade og taknemmelige, afslører Søren, der i sidste uge ufrivilligt havnede i medierne.

Her kom det frem, at hans enkeltmandsfirma er kommet under konkursbehandling. Det ønsker radioværten dog ikke at tale om. 

LÆS OGSÅ: HAHA: Hør paradisoernes ansøgninger til ‘Paradise’

– Men jeg har ti gode arbejdsår tilbage, lyder det fra ham, hvis program ‘Dahl på Hack’ kan høres hver søndag på Classic FM.

Nu gælder det om at se fremad – og ikke mindst om at nyde forelskelsen.

– Når man mindst af alt venter det, lurer lykken og kærligheden lige om hjørnet, konstaterer den populære radiovært, der har været single i fire år.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

– Vi føler, at vi er hinandens livspartnere, har mange fælles referencer, men også er forskellige, så kan vi supplere hinanden, og så er hun fantastisk til madlavning.

Bettina Fau er smykkedesigner og indehaver af smykkefirmaet byheart.dk og har to voksne børn fra tidligere forhold. Selvom juletræet er købt, så skal det nyforelskede par dog holde selve juleaften hver for sig. Bettina er nemlig blevet farmor, så hun skal holde den sammen med sønnen og hans familie, mens Søren Dahl tænder julestjernen sammen med sine to sønner og deres mor.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.