Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Sofie Linde: Det bedste ved at være forældre er…

Sofies hjerte er blevet større, efter hun er blevet mor til lille Trine.

Sofie Linde Ingversen og Joakim Linde Ingversen blev for godt og vel fem uger siden forældre til lille Trine. Efter fredagens udgave af ‘X Factor’, hvor vi desværre måtte sige farvel til Sigmund, kom Sofie Linde forbi presserummet, mens Trine sov trygt. Her fortalte den altid smilende værtinde, hvad det allerbedste ved at være blevet forældre er:

– Det bedste er, at man bliver voksen. Det bliver man på rekordfart, når man får et barn. Ens prioriteter ændrer sig hundredetusinde procent. Ens hjerte bliver større. Man har ikke forstået, hvem man var, før man har nogen at passe på. Sådan har jeg det. Alt føles som om, at det altid har været der, mens alting på samme tid er helt nyt, fortæller Sofie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sofie Linde under ‘X Factor’: Ammer undervejs

– Man er jo også skør. Vi står begge to: “Neeeej, hun virker!” hver gang hun skider, ikke? Det, synes vi, er noget så fantastisk. Man er helt tilbage til det primitive hjerne, men det er mega stort. Mega fedt!

Når finalen ruller over skærmen på fredag, er det allersidste gang ‘X Factor’ sendes på DR1, og spørgsmålet er, om Sofie Linde kunne finde på at rykke med, når ‘X Factor’ i 2019 sendes på TV2.

– Jeg har virkelig ikke taget stilling til det. Jeg sørger altid for ikke at pakke min hjerne med for mange ting, og lige nu er planen bare at tage på barsel, sagde Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: Her er Sofie Lindes 3 største ‘X Factor’-øjeblikke

Der er allerede lagt lidt planer for, hvad Joakim og Sofie skal bruge tiden på, når Sofie går på en velfortjent barsel efter på fredag.

– Vi skal hygge os og hænge ud. Vi skal måske en tur i sommerhus, og Joakim har noget arbejde i Aarhus, og dér har jeg en masse familie – pretty much en helt straight up barsel, fortæller Sofie.

Du kan herunder se familien Linde Ingversen i en tro kopi af ‘Løvernes Konge’.
‘X Factor’-finalen løber af stablen på fredag fra klokken 20.00 på DR1.

🦁🐒👶🏼

Et opslag delt af joakim ingversen (@joakimi) den


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sofie Linde vil giftes igen

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Sådan er Joakim som far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.