Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

Sofie Linde dropper DR: Her er hendes nye job

Den populære 'X Factor'-vært flytter med programmet til TV 2.

Når TV 2 åbner op for en ny omgang af ‘X Factor’, bliver det ikke kun med Thomas Blachman som et kendt ansigt fra programmet. Sofie Linde Ingversen fortsætter nemlig som vært på det populære underholdningsprogram, der i 2019 sendes på TV 2. Det bekræfter kanalen i en pressemeddelelse.

– Sofie Linde er en stjerne i dansk tv. Hun er i øjenhøjde med seere og brugere, og hun har en naturlighed på skærmen, som er unik. Derfor er det en stor glæde for mig, at Sofie vil fortsætte med at udvikle ’X Factor’ på TV 2, hvor vi vil sikre danskerne store fælles oplevelser, der skaber involvering og samtale om alt det, vi deler, siger TV 2-kanalchef Lotte Lindegaard.

LÆS OGSÅ: Klar tale fra tidligere dommer: Nej til mere ‘X Factor’

Dermed er det slut med Sofie Linde Ingversen på DR – en kanal, hun har været hos i ti år. Og tv-værten glæder sig til et nyt kapitel.

– Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet ud i det store freelance-bassin. Efter ti fantastiske år på DR var det tid til at prøve noget nyt. TAK til alle jer, som har hjulpet mig. Tak til jer, der både har været søde og hårde ved mig. Tak til jer, der smilede på gangen. Tak til jer, der altid fortalte jeres ærlige mening. Tak til alle min dejlige kollegaer på DR, skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-afløseren er fundet: Sanne bag nyt tv-program

I øjeblikket er Sofie Linde Ingversen på barsel efter fødslen af datteren Trine. Men hun glæder sig til at komme tilbage på skærmen.

– Jeg elsker at lave ’X Factor’, og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson. ’X Factor’ er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse, siger hun i pressemeddelelsen.

SE KLIPPET: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Det bedste ved at være forældre er …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.