Nyeste artikler
Se alle
Sofie Linde. (Foto: Bo Nymann)

Sofie Linde træt af corona: Jeg hader den her virus

Sofie Linde har fået nok, og det er hun ikke ene om.

Siden statsministeren den 11. marts kom med den helt store udmelding i forhold til corona-pandemien i Danmark, og institutioner og skoler kort tid efter lukkede, og arbejdspladser sendte ansatte hjem eller måtte fyre, har internettet været glødende med meninger og frustrationer over denne situation, alle danskerne er i. Og nu har vores allesammens ‘X Factor’-vært også fået nok.

– Jeg hader den her virus. Jeg hader alt, hvad den ødelægger og tager fra os. I dag skal vi alle have lov til at reagere. Det betyder ikke, at de restriktioner, der er blevet os pålagt, ikke er de rigtige. Det betyder bare, at vi som mennesker skal have lov til at reagere på den nye virkelighed ,som vi lever i, skriver Sofie Linde i et Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Trods statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

Sofie Linde har forståelse for alle i samfundet, og hun føler empati med alle.

– Det er da synd for de 9. klasser, der ikke skal kaste med karameller og/eller sige ordentlig farvel til vennerne på efterskolen. Det synd for alle dem, der afslutter deres ungdomsuddannelse og ikke kommer på studenterkørsel. Det er synd for alle de, som står i en økonomisk og arbejdsmæssig situation, hvor de ikke ved, om de er købt eller solgt. Det er synd for alle de, som skal fyre gode og dygtige medarbejdere. Det er synd for alle de kunstnere og musikere, der havde glædet sig til – og regnet med at skulle samle folk hen over sommeren. Det er synd for festivalerne, teatrene, museerne, højskolerne og foreningerne. Det er synd for de ensomme, for de psykisk syge, for de akut syge, for de gravide og de gamle. Det er synd for os alle sammen, skriver Sofie fortsat.

LÆS OGSÅ: Fredag vs. lørdag fra Sofie Linde: Derfor gør jeg det

Sofies budskab er til alle, at det er okay at reagere på de forandringer, der sker. Men hun er sikker på, at vi nok skal komme igennem det.

–  Jeg sender tanker og virtuelle kram til jer alle, afslutter hun.

I aften vil Sofie Linde forsøge at opmuntre os alle med særudgaven af ‘X Factor – sammen hver for sig’, der vises kl. 20.00 på TV2. 

LÆS OGSÅ: Geggo viser baby-bulen frem

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg hader den her virus. Jeg hader alt hvad den ødelægger og tager fra os. I dag skal vi alle have lov til, at reagere. Det betyder ikke, at de restriktioner der er blevet os pålagt ikke er de rigtige. Det betyder bare, at vi som mennesker skal have lov til at reagere på den nye virkelighed som vi lever i. Og det er også at udvise samfundssind, at rumme disse reaktioner. Fra alle. Og alle aldre. For det er da synd for de 9. klasser, der ikke skal kaste med karameller og/eller sige ordentlig farvel til vennerne på efterskolen. Det synd for alle dem, der afslutter deres ungdomsuddannelse og ikke ikke kommer på studenterkørsel. Det er synd for alle de, som står i en økonomisk og arbejdsmæssig situation, hvor de ikke ved om de er købt eller solgt. Det er synd for alle de, som skal fyre gode og dygtige medarbejdere. Det er synd for alle de kunstnere og musikere, der havde glædet sig til – og regnet med at skulle samle folk hen over sommeren. Det er synd for festivalerne, teatrene, museerne, højskolerne og foreningerne. Det er synd for de ensomme, – for de psykisk syge, – for de akut syge, – for de gravide og de gamle. Det er synd for os alle sammen. Det er vanvittigt det her. Imorgen søger jeg for, at hovedet vender opad og benene nedad – og husker mig selv på, at vi nok skal komme igennem det her. På en eller anden måde 🌈 ♥️ Men i dag reagerer jeg lige. Jeg sender tanker og virtuelle kram til jer alle ♥️ Pis’ os’….

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

LÆS OGSÅ: Gustav og Kenneth skal være forældre til en lille pige

LÆS OGSÅ: Hornsleth træt af Wafandes opførsel: Det er irriterende at høre på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.