Nyeste artikler
Se alle
Mathias og Caroline (Foto: Janus Nielsen)

‘Ex on the Beach’-par er klar til mere reality-tv

At medvirke i reality-tv er bestemt ikke et overstået kapitel hos Mathias og Caroline.

Kærligheden blomstrede mellem Mathias Severinsen og Caroline Godrim under på Kanal 4-programmet ‘Ex on the Beach’, der blev optaget i starten af året. Parret er stadig sammen i dag, og de flyttede sidste uge ind på en gård i Herning sammen, hvor de i øjeblikket er i gang med at indrette sig.

LÆS OGSÅ: EOTB-babe søger job som parkeringsvagt og skraldemand

LÆS OGSÅ: Nu starter optagelserne: Ny sæson ‘Ex on the Beach’

Selvom Caroline og Mathias for alvor har slået sig ned sammen, betyder det dog ikke, at det nødvendigvis er slut med at lave reality-tv.

– Vi har overhovedet ikke lagt på hylden at medvirke i mere tv. Det er vi begge to meget interesserede i. Det skal dog være det rigtige, nu hvor vi jo bliver udelukket fra en del programmer, fordi vi er kærester. Caroline kunne godt tænke sig at være med i programmer som ‘Divaer i junglen’ og ‘Forsidefruer’, og jeg selv er herre klar på at vinde ‘Robinson Ekspeditionen’, fortæller Mathias til Realityportalen.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Emma og Kevin have utrolig hurtig sex i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

– Når min kontrakt med Discovery udløber, og jeg dermed må fremtræde på en anden kanal, så vil jeg helt klart melde mig til ‘Robinson’. Optagelserne ligger dog i april, og det er lidt skidt i forhold til min uddannelse, da den er meget intensiv der. Så det er nok mere aktuelt gangen derefter, men hvis produktionen nu hiver fat i mig, så vil jeg da undersøge, om det kan lade sig gøre. Jeg ved i hvert fald, at næste gang, jeg skal være med i noget, så skal jeg kunne vinde nogle penge. Jeg er trods alt et konkurrencemenneske.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-overblikket: De er kærester – og de er ikke

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.