Nyeste artikler
Se alle
Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge! (Foto: Netflix)

Spænding, drama og en dokumentar om døden: Dét skal du se på Netflix!

Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Premiere

(Foto: Netflix)

13 Reasons Why, sæson 2

Sæson 2 af serien, som på dansk hedder ‘Døde piger lyver ikke’, fortsætter i kølvandet på Hannahs død ved begyndelsen af karakterenes komplicerede rejse imod et normalt liv, der skal tilbage på sporet. Liberty High forbereder sig på at skulle i retten, men nogen vil gøre, hvad som helst for at forhindre, at sandheden omkring Hannahs død kommer frem. En serie af ildevarslende polaroidbilleder leder Clay og hans klassekammerater på sporet af en frygtelig hemmelighed og en sammensværgelse, der forsøger at dække over den.

Bonusinfo:

Mange af scenerne i ‘Døde piger lyver ikke’ er utrolig intense. Dylan Minnette, som spiller hovedrollen som Clay, har om sæson 1 fortalt til Popsugar, at der var terapi-hunde med til optagelserne – én hundehvalp per time.

– Hvad: ’13 Reasons Why’, sæson 2
– Hvem: Dylan Minnette, Brandon Flynn, Alisha Boe m.fl.
– Hvornår: Havde premiere den 18. maj.
– Hvor: Kan ses på Netflix.

LÆS OGSÅ: En splinterny high school-film: Dét skal du se på Netflix!

Kender du…?

(Foto: Netflix)

Cargo

Midt i en skræmmende global epidemi, hvor en sygdom breder sig med lynets hast, drager en far ud i Australiens vildmark for at lede efter en person, der er villig til at beskytte og tage sig af hans nyfødte datter.

– Hvad: ‘Cargo’
– Hvem: Martin Freeman, Anthony Hayes, Susie Porter m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu.
– Hvor: Kan ses på Netflix.

LÆS OGSÅ: Uh! Krimidrama med Nikolai Coster-Waldau: Dét skal du se på Netflix!

Dokumentar

(Foto: Netflix)

Slutspillet

I denne rørende Netflix Original-dokumentar, møder vi dødeligt syge patienter uden udsigt til helbredelse. Disse patienter møder ekstraordinære medicinske behandlere, der forsøger at ændre vores indstilling til livet og døden.

LÆS OGSÅ: DET SKAL DU SE: Premiere på Netflix’ første danske originale serie

Nu på Netflix

‘The Let Down’. Den nybagte mor, Audrey, slutter sig til en støttegruppe for førstegangsforældre. Her møder hun nye venner med forskellige udfordringer og livsforandringer.

‘Fun Mom Dinner’. Fire mødre med meget lidt tilfælles har brug for en agten i byen for at få en pause fra deres børn. Den ene ting fører hurtigt til den anden.

LÆS OGSÅ: Adam Sandler i ny film eksklusivt til Netflix: Dét skal du se på Netflix!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.