Nyeste artikler
Se alle
Mieke. (Foto: Kanal 4)

Specielt og mægtigt: Gravid ung mor afslører datterens navn

Selv om 'De unge mødre'-deltageren endnu ikke er halvvejs i graviditeten, så har parret allerede navnet på plads.

Det var en lykkelig Mieke Kuby, der i maj afslørede over for Realityportalen, at hendes drøm om at få barn nummer to med sin kæreste, Tikiri, ville gå i opfyldelse i slutningen af året. Den unge mor havde nemlig fundet ud af, at hun var gravid.

Parret venter sig en lille pige, der i slutningen af december er sat til at blive en del af familien, der udover Mieke og Tikiri også tæller deres datter, Phoenix.

Mieke er nu 19 uger henne i graviditeten, og datteren vokser, som hun skal. Den unge mor fortæller, at hun er ramt af bækkenløsning, men hun kan glæde sig over, at hendes problemer med kvalme og opkast stort set er forsvundet.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Mieke fortælle om det kortvarige brud, parret havde sidste år.

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

Navnet er på plads

Men selv om der stadig er er godt stykke tid tilbage af graviditeten, så ved parret allerede nu, at de ikke skal stresse over at finde et navn til datteren. Hun kommer nemlig til at hedde Everest, når hun kommer til verden.

– Vi kiggede på specielle navne, der er ved at uddø. Der stod Phoenix sjovt nok også, hvilket bare gjorde, at vi følte, at Everest var det bedste navn, siger Mieke og fortsætter:

– Vi går meget op i specialiteten i navnet, og at de ikke skal løbe på andre i livet med samme navn som dem. På samme tid skal navnet være mægtigt, så derfor valgte vi Everest. Vi havde svært ved to navne, Ivory og Everest. Men vi blev hurtigt enige om, at Everest var det bedste.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.