Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Stine Kronborg gør status over 2017: Stress og ubeskrivelig kærlighed

For Stine Kronborg har 2017 været et hårdt år, men også ét, der har gjort den nybagte singlemor klogere på sig selv.

2018 allerede? Vent lige lidt. Jeg kan da godt konkludere, at tiden flyver meget hurtigere af sted med et barn i livet, for 2017 er gået alt for stærkt. For et år siden var jeg stadig sindssygt overvældet og skræmt over opgaven om at være mor samt ansvaret for et barn, men når jeg tænker tilbage, har jeg fandeme klaret det godt, hvis jeg altså selv skal sige det. Jeg er også stolt over, at jeg på mange områder stadig er gået mine helt egne veje end dem, folk forsøgte at pådutte mig.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg og sønnen har forladt Danmark

2017 var et særdeles udfordrende år, da jeg skulle ændre hele min eksistens og mine fremtidsplaner. Jeg skulle redigere lidt i træningsplanerne og udtænke nyt arbejde, fordi der nu var kommet et lille væsen ind, der betød mere end noget andet. Vores liv skulle også indrettes, så vi ikke var afhængige af nogen, da jeg jo som bekendt ikke har noget tæt familie tilbage i Danmark, samt at jeg er en singlemor. Uanset hvor meget jeg har elsket mit liv og min livsstil før, så har jeg ikke på et eneste tidspunkt savnet noget som helst af det. Jeg har virkelig nydt at rette til og finde nye løsninger, som fungerer for Leos og mit liv – såsom caféen, træningen og min bodybuilding-livsstil, som Leo er blevet en naturlig del af alt.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg fejrede sønnens første fødselsdag med ny far

Inden jeg fik Leo, var jeg overbevist om, at jeg stadig kunne alt, hvad jeg også kunne før, men det lærte 2017 mig også, at jeg ikke kunne. Jeg fik hurtigt skåret en masse opgaver fra, som bare ikke fungerede for mit nye liv. Og det var smart, for når jeg tænker tilbage, ved jeg slet ikke hvordan jeg skulle have haft tid til for eksempel video-bloggen med Anni og andre smarte kendis-ting i København. Jeg har konstant været træt – selvom Leo faktisk sover godt om natten, så er man bare udkørt og føler, at man ligner udskidt æblegrød. De dage, jeg har haft makeup på, kan tælles på en hånd, og håret og neglene er også langsomt blevet forsømt. Der har ikke været mange øjeblikke, hvor jeg har siddet ned og slappet af, med mindre at jeg skulle amme, for aldrig i mit liv har jeg ryddet så meget op efter en anden person eller vasket så meget tøj for den sags skyld.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har taget sønnen ud af vuggestue

Alt det bliver dog tænkt på med et kæmpe smil, for som sagt har jeg nydt at indrette mit liv, så alt passer til Leo og mig. Det er virkelig også kommet bag på mig, hvor megen kærlighed man egentlig kan føle til et andet menneske, og jeg har svært ved at finde ord til at beskrive det for folk, der ikke selv har børn. Hold nu kæft, hvor jeg elsker den lille trold, og det var ikke noget, jeg kunne sætte mig ind i, før jeg fik ham.

2017 er også fløjet afsted, fordi han har udviklet sig så meget på så kort tid. Det er helt sindssygt at tænke på, hvor mange tøjstørrelser han er gået igennem, og hvor mange ting han har lært. Jeg er så taknemmelig for, at jeg lyttede til min mavefornemmelse og tog ham ud af vuggestuen igen, for det var det bedste for vores liv. Og ja, med den oplevelse lærte jeg også i 2017 virkelig at stole på min egen intuition og lukke af for folks meninger om, hvordan man bør gøre.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Her er Leos far

Noget af det, jeg er mest stolt af i 2017, er, at jeg åbnede min café i Nakskov. Jeg elsker den, og det er en base, hvor Leo kan vokse op i trygge rammer, og jeg kan give ham nogle sunde værdier i livet med fra start. Jeg er også mega stolt over, at jeg holdt, hvad jeg lovede mig selv om at vise ham verden fra start, så han i 2017 nåede til Malaysia, Singapore, Las Vegas og lige nu er i Florida med mig. Er knap så stolt af, at jeg nåede at få lidt stress-symptomer, men at slutte 2017 af i Florida var et super valg. For jeg synes virkelig, at jeg er sprunget ind i 2018 med super energi og masser af gå-på-mod. Det er som om, at de sidste to uger hjemme hos familien i USA har rettet op på den stress, der havde ophobet sig, og jeg ser og føler mig sund og glad igen.

LÆS OGSÅ: Faren til Stine Kronborgs søn: Jeg er stadig i chok

Hvad skal der ske i 2018?

Jeg synes, at jeg har fået så meget styr på livet med barn, at jeg regner med at være tilbage på scenen og konkurrere i år. Jeg har nemlig fået nyt blod på tanden, da der på grund af nogle intriger i bodybuilding-verdenen er åbnet op for, at danske bodybuilding-/fitnessatleter kan få flere muligheder for at konkurrere. Vi er endda så heldige, at der i maj vil blive afholdt det første ”Pro Qualifier” show i Danmark nogensinde, og indtil videre er 12 lande tilmeldt til at komme og nuppe et af de Pro kort, der er på højkant til Iron Rebel Europe Pro, som bliver afholdt i Ringsted. Det er et stort skridt for Danmark. Så ja, jeg vil forsøge at balancere det hele, og mit mål er bare at stå på scenen i den bedste form, jeg nu kan som alenemor med en lille tumling. Jeg ville hade mig selv for ikke i det mindste at give det et forsøg.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har fået stress

Derudover skal caféen selvfølgelig stadig finpudses og hygges om. Jeg har også en drøm om at forbedre Leos og min boligsituation, da jeg ikke synes, at vores nuværende sted er optimalt. Om vi bliver i min fars lille lejlighed lidt endnu og bare shiner den op, har jeg ikke helt besluttet mig for, men drømmen er at flytte i hus. Jeg ønsker noget med et badekar, for det savner jeg virkelig. Plus en have jeg bare lige kan gå ud i, og hvor Leo kan lege frit. Jeg vil også gerne have en vaskemaskine, jeg kan starte og tømme uden at skulle ud på en ”dagsrejse”. Og med tiden skal Leo jo også have sit eget værelse. Om husdrømmen bliver realiseret i 2018, må tiden vise, men jeg er sikker på, at det nok skal blive et fantastisk år med min lille mand ved min side.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.