Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Stine Kronborg har fået stress

Der er en rigtig god grund til, at Stine Kronborg ikke har blogget i nogle uger.

Der er gået et par uger, siden jeg sidst har skrevet. Har desværre haft alvorlige tegn på stress og en form for angstanfald. Det er ikke noget, man spøger med, så derfor måtte jeg lige holde en pause. Jeg fik hjertebanken og gele i benene, når en besked tikkede ind på telefonen og endnu værre, hvis den ringede. Alt virkede meget uoverskueligt, og jeg kunne mærke, jeg også var mere aggressiv end normalt. Kunne næsten ikke overskue, hvis jeg skulle tale med nogen, før åbningstid i butikken, og jeg havde bare brug for at grave mig inde i mig selv, når Leo sov. Derudover var mit immunsystem også kørt helt i bund, og jeg nåede også at blive syg, hvilket jeg sjældent er.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Her er Leos far

Symptomerne på stress har bestemt lige haft kigget forbi, og det var tydeligt at mærke. Jeg oplevede mig selv pludselig begynde at tude i telefonen midt i en ganske almindelig samtale. Jeg kunne få brækfornemmelser og knuder i halsen over helt harmløse opgaver. Derfor tog jeg et par tests over nettet, der var oppe i det røde advarselsfelt, og læste selvfølgelig også alle de råd, der fulgte med. Jeg kan ikke nævne alle tingene, eller fortælle hvorfor mine anfald pludselig kommer (trods jeg godt ved, hvad det er, men det holder jeg for mig selv af andre årsager), men jeg kan love jer med garanti, at uanset hvor stressende det er at have et barn, har dette INTET med Leo at gøre. Tværtimod så morer jeg mig gevaldigt over alle de narrestreger, han finder på, som dog giver mig en del ekstra at se til, han er bestemt mit solskin på en grå dag.

Jeg er på en måde glad for, at jeg kender min krop så godt og er uddannet coach, så jeg er klar over, at noget skulle gøres, og jeg har virkelig været opmærksom, da jeg for alt i verden ikke ønsker at gå ned med stress. Jeg har Leo at skulle være stærk for, det hjælper at vide, plus det har allerede hevet mig op i nogle situationer. Selvfølgelig har jeg været bange for, at noget af dette vil påvirke Leo, og netop det har nok gjort, at jeg har tænkt sindssygt meget over mine adfærd omkring ham. Han gør mig til et bedre menneske og minder mig konstant om, hvad det er, der er vigtigt. Ham, min sundhed og vores fremtid.

LÆS OGSÅ: Faren til Stine Kronborgs søn: Jeg er stadig i chok

Jeg har fået det meget bedre, men er ikke helt ovenpå. En af de ting, som nok har tricket det hele, var alle de nye opgaver der fulgte med butikken oveni det i forvejen travle liv som alenemor. Travlheden og forventningerne til mig selv gjorde ,at jeg bestemt ikke har været god til at spise ordentligt og fik heller ikke trænet optimalt. Disse to ting er roden til alt ondt. Undskyldningerne var der nok af, selvom jeg burde vide bedre.

Det hjalp heller ikke på situationen pludselig at blive nødt til at dele sandheden om Leos far med hele Danmarks befolkning. Og ja, den nyhed knækkede nok min ellers hårde skal lidt. Jeg har ikke villet læse diverse kommentarer for ikke at forværre det, der lurede under overfladen, men det har været svært at undgå. Trods enormt mange positive er det desværre de negative, der brænder sig fast. Og jeg blev så trist over dem, som kun læste overskriften og dannede deres egen historie såsom, at ”jeg knalder så mange, jeg ikke har styr på det”, ”jeg er en tøjte”, ”let på tråden” og så videre. Og det er jo langtfra sandheden. Det gør pisse ondt at blive stemplet på sådanne ting, når det ikke passer.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har taget sønnen ud af vuggestue

Jeg behøver slet ikke at forsvare mig selv og plejer også at være bedre til at børste det af mig, men når ens forsvar fysisk og psykisk er nede, ja så forværrede det min stress. Jeg ville heller ikke oprindeligt have haft delt noget som helst omkring Leos far, men som I også ved, har det emne været et af de mest spændende at grave i. Jeg blev konstant overfaldet med spørgsmål på sociale medier og bare generelt. Har hørt andre fortælle, at tilfældige fremmede havde siddet og gættet på, hvem faren kunne være. Jeg kunne mærke, at jeg trak mig mere og mere i mig selv og undgik at være i situationer, hvor jeg fik spørgsmålet. Derfor valgte jeg at komme ud med historien, så jeg kunne få fred. På den front har det faktisk virket efter planen, og det er rart at slippe for spørgsmålet. Nu er der ikke mere at sladre om, der er et navn og et ansigt på.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår

Jeg føler, jeg er på rette vej igen. Noget af det, jeg har gjort, er blandt andet at være åben omkring det for folk omkring mig – endda også mine kunder. Der har været stor forståelse, og det hjælper også. Man kan nemlig godt virke arrogant, når jeg ikke har kunnet se folk i øjnene, og det var jo ikke min mening. I virkeligheden havde jeg bare lyst til at sætte mig ned og tude. Telefonen står på lydløs og bliver lagt væk i flere timer om dagen. Derudover har jeg virkelig fået gang i min træning og gode madvaner igen. Jeg har det bedst, når så meget som muligt går efter rutiner. Har aldrig været god til at sige nej, men har måttet takke nej til nogle foredrag næste år, da det ville ligge og fylde som rod og uordnede opgaver i min hjerne.

LÆS OGSÅ: WOW: Stine Kronborg i vild hårforvandling

Til gengæld var der ingen tegn på anfald eller stresssymptomer, da jeg takkede ja til at være vært til Reality Award for tredje gang her til januar 2018. Det ved jeg, hvad er, jeg kender arbejdsgangen og ser faktisk frem til et par hektiske dage i skønt selskab København. Plus jeg har virkelig også brug for at blive shinet op og forkælet med at være prinsesse for en dag i flot kjole, makeup og glitter, inden jeg ryger tilbage til mor-livet i Nakskov igen.

Se flere billeder af Stine, Leo og ikke mindst Leos narrestreger øverst i indlægget.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Baronessen og mig - Kendte
Bilen totalsmadret: Caroline Fleming og datter i trafikulykke
Paradise Hotel
'Paradise'-hunk er flyttet sammen med kæresten
Realityportalen
Kendte
Gravid Anne Gadegaard i navneforvirring: Vi er virkelig i tvivl
Netflix - Streaming
Opvokset med ulve: Dét skal du se på Netflix
Paradise Hotel
Husker I 'Paradise'-Nanna? Her er hun i dag
Vild med dans
Esben ude af 'Vild med dans': Jeg troede, jeg ville ryge ud hver gang
Vild med dans
GALLERI: Se alle de smukke kjoler fra semifinalen i 'Vild med dans'
Vild med dans
AFSTEMNING: Hvem skal videre til ‘Vild med dans’-finalen?
Vild med dans
Alt om 'Vild med dans'-værternes grønne kjoler
Vild med dans
Her er SMS-koderne til ‘Vild med dans’-semifinalen
Big Brother - Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
Efter Statsforvaltningen: Sådan går det med Mark og Monique
Vild med dans
Det skal de danse i ‘Vild med dans’-semifinalen
Forsidefruer
Sarah Louise afslører ny karriere
Love Island
Nyt 'Love Island'-par er seksuelt sammen: Det er mandens gave til kvinden
Vild med dans
Her er finalisterne i 'Vild med Dans'
Love Island
'Love Island'-Nikolaj afslører sit største nederlag
Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet
Keeping up with The Kardashians
Wow: Så ubehagelig var Khloés fødsel
Love Island
'Love Island'-Julie: Min eks ødelagde mig
Paradise Hotel
'Paradise'-babe siger fra: Holder pause fra reality
De unge mødre
Ung mors største frygt blev til virkelighed
Ex on the beach - Paradise Hotel
'Paradise'-Simone har forladt Afrika før tid: Sådan er det at være hjemme
Love Island
Årh: Så er der kærestefrieri i 'Love Island'
Familien fra Bryggen
ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
Forsidefruer
Janni Ree i chok: Min søster var ved at dø
Min fede træner - Vild med dans
'Vild med dans'-stjerne viser kæresten frem: Mødtes i Irma
Keeping up with The Kardashians
Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag
Love Island
Nikolaj forlod 'Love Island' med tandpine: Tog direkte i byen
julekalender
Her er alle årets julekalendere
De unge mødre
Stolt ung mor når stort mål: Jeg følte mig skide sej
Love Island
'Love Island'-skænderi: Har fået nok af Rasmus' dame-skifteri
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-par er blevet gift: Sådan gik brylluppet
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
'Paradise'-babe får sugar-karriere
Love Island
Wow: Er endnu en af de oprindelige fyre røget ud af 'Love Island'?
Paradise Hotel
Paradiso afslører nyt Fakta-job
Keeping up with The Kardashians
Kim og Kanye trådte til: Reddede naboerne fra voldsom brand
Boligkøb i blinde
'Boligkøb i blinde'-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig
Luksusfælden
Peter fik stort chok efter 'Luksusfælden': Tæt på at trække stikket
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
Divaer i Junglen - Paradise Hotel
Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Love Island
Rasende 'Love Island'-deltager har fået nok: Er du gal en snotskovl!