Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Stine Kronborg og sønnen har forladt Danmark

Selvom hun netop har åbnet sin egen café, så har Stine Kronborg nu lukket den for en stund, så hun kan vise sønnen en af sine vigtigste juletraditioner.

Så er Leo og jeg smuttet til USA igen. Ja, vi får rejst noget, trods jeg er en single mor med nyopstartet café uden ansatte. Der er en masse ting, jeg egentlig burde lave derhjemme, men det er der stadig, når vi kommer tilbage. Og som jeg også har nævnt før, så er det tit meget nemmere bare at blive hjemme i sine vante rutiner specielt med et lille barn, men det kan eddermame også blive trivielt og drænende. For trods jeg elsker rutiner med hensyn til mor-livet og trænings-livet, så elsker jeg også lige så meget at udfordre livet generelt og komme ud og opleve noget. Trængte virkelig også til at komme væk fra dagligdagen, få nogle ting på afstand og få lidt frisk luft. Og denne tur er ikke bare en tilfældig tur.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har fået stress

Vi er ”selvfølgelig” i Florida for at holde jul og nytår med min dejlige familie. Det er hér jeg har holdt jul, siden jeg var teenager og trods adresse, og at jeg er født i Danmark, så opfatter jeg dette som ”at komme hjem”. Min bror og hans kone Elizabeth har fungeret som mine forældre, da jeg mistede min egen mor som 12-årig, og min far (som nu desværre også er død) mere blev min bedste ven. Jeg elsker dem over alt på jorden, men kan desværre ofte føle mig alt for langt væk fra dem, og afstanden/tidsforskellen gør det jo ikke nemmere. Det var også derfor, at jeg for 2 år siden flyttede alle mine ting hertil og troede, jeg endelig skulle have en følelse af at være det rette sted. Det var bare ikke universets plan, og derfor er jeg bosat i Danmark igen.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Her er Leos far

Jeg havde sat nogle mål og ønsker for mit barn, inden han blev født, og det var, at jeg ville ud og rejse og vise ham verden. Jeg ønsker, at han skal lære nogle af de værdier, jeg selv anser for at være meget mere værd end at have en masse dyre materielle ting. Derfor har jeg også givet ham hans fulde fornavn Leo Columbus. I daglig tale er det dog lige nu bare Leo. Faktisk er det lidt vildt at tænke på, at han netop er blevet 1 år, og han har allerede været på 12 fly, været i Asien 1 gang og USA 2 gange. Er sgu ret stolt af det og alle de ting, jeg stadig har opnået til trods for, at jeg i det daglige (selvom der nu er ansigt og navn på faren) jo stadig opdrager og tager mig af Leo alene.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg fejrede sønnens første fødselsdag med ny far

Det er ikke første gang, Leo skal møde familien, men det er første gang, han skal med til Florida. Et par dage forinden blev jeg pludselig lidt skræmt over, hvordan det ville være at være her med en baby. Jeg plejer jo at gøre dit og dat og kender alle ting ud og ind, men med Leo er alting stadig helt nyt. Det var faktisk lidt samme følelse, som da jeg skulle hjem fra hospitalet, efter han var født – man er spændt på hvordan det hele nu bliver. Det bedste ved dette scenarie var nu bare, at jeg ville være omringet af masser af venner og familie, der nu endelig havde mulighed for at hjælpe mig. Og min familie havde, uden jeg vidste det, gjort ALT klar, så jeg har højstol, kravlegård, klapvogn, bil at køre i, egen lille afdeling i huset, hvor Leo kan sove uforstyrret, og meget meget mere. Jeg er verdens gladeste Stine.

Rejsen hertil var dog lidt udfordrende for mit stressniveau. Altså bare det at få pakket, tidligt afsted om morgenen med en baby og ikke efterlade lejlighed alt for rodet er en udfordring i sig selv. Leo valgte da også, da jeg endelig havde fået pakket bilen og sat os til rette, at lave den største lort. Så jeg måtte lige pakke lidt ud igen og skifte ham. Nåede heldigvis til lufthavnen i god tid. For hér viste det sig så, at man pludselig skal have visa til Canada (jeg skulle flyve over Toronto), også selvom man kun er i transit, og jeg måtte ikke checke ind før at det var godkendt. Ud af køen og ansøge online, 1 ansøgning per person. Total pengemaskine i mine øjne, jeg skulle ved ankomst alligevel kun igennem den Amerikanske ”adgangsport”, hvor jeg allerede havde betalt og ordnet visa til.

LÆS OGSÅ: Faren til Stine Kronborgs søn: Jeg er stadig i chok

Leo er en super rejser, man kan godt mærke, han allerede er vant til det. Han sover godt, er god til at lege, skriger eller græder ikke – tværtimod er han bare en darling. Dog er han blevet længere, og det er en smule mere besværligt at sidde med ham. Og selvom vores tur blev en del længere grundet forsinkelser, satte han sig bare ned og legede videre. Mor Stine havde heldigvis også pakket masser af mad og snacks til begge. Eneste problem var, at jeg var overdrevet træt efter kun 4 timers søvn før afgang. Som mor lægger man sig ikke bare til at sove. En mor våger over sin baby og gør alt for, at han får sovet ordentligt eller er underholdt optimalt, når han er vågen. Om det så kræver, at man sidder ad helvedes til, ikke kan gå ud og tisse, når man skal, ikke får spist, da man ikke har plads, eller ikke vil udfordre hans søvn ved at rykke rundt. Eller når man endelig kan sidde ordentligt, så render man i stedet rundt og leger, fordi han nu er lysvågen og aktiv.

Vi nåede frem i god behold, og Leo ELSKER at være her. Glæder mig så meget til at vise ham, hvordan vi fejrer jul og introducere ham til alle mine traditioner. For en rigtig jul er ”selvfølgelig” på amerikansk manér. Flere billleder herfra må vente til næste blog, jeg har haft lagt telefonen fra mig og vil bare været i nuet og nydt at være sammen med min familie.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har taget sønnen ud af vuggestue

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Ex on the beach
’Ex on the Beach’-Mark afslører: Sådan undgår jeg at blive sendt hjem
Kendte
Ærlig Medina om selvmordstanker: Jeg var klar til at hoppe ud
Realityportalen
Stjerneboksning
Rift om ’Stjerne Boksning’-deltager: Det vælter ind med beskeder
For lækker til love - X Factor
'X Factor'-Rasmus med i 'For lækker til love': Derfor er jeg tilbage på skærmen
Beauty Bosserne - Fristet - Mig og min mor
SE BILLEDERNE: Irina og Morten er blevet gift
X Factor
Sofie Linde droppede drømmen: Jeg er ikke bange for min alder
Paradise Hotel
Reality-par afslører: Vi skal have børn, når ..
Ex on the beach
Lykken tilsmiler 'Ex on the Beach'-René: Jill er dejlig
VIP I familien
Realitybabe lufter vilde fordomme: Indavl og tabere
De unge mødre
ÅH NEJ! 'De unge mødre'-stjerne og kæresten bryder stor bryllupstradition
X Factor
Sådan fejrer Sofie 30 års fødselsdag: Det skal der ske
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-Dennis' forlovede: Det faldt jeg for ved ham
Ex on the beach
Realitypar jubler: Flytter sammen i fælles lejlighed
Vild med dans
HOT NEWS: 'Vild med dans'-hunk skal være far
Der er et yndigt land - med Amalie & Lotte - Forsidefruer
Amalie slår fast: Vil være uafhængig
Vild med dans
Anne Dorte Michelsen ude af 'Vild med dans'
Vild med dans
GALLERI: Se alle de smukke 'Vild med dans'-kjoler
Vild med dans
Første 'Vild med dans'-par ryger ud: Find SMS-koderne her!
Forsidefruer - Vild med dans
Oliver Bjerrehuus afslører: Gunnvør og jeg taler sammen igen
Vild med dans
AFSTEMNING: Hvem ryger ud af 'Vild med dans'?
Beauty Bosserne - De unge mødre - Ex on the beach
Stort kaos: Det er slut med 'De unge mødre' og 'Ex on the Beach', hvis ...
Vild med dans
Store byttedag i 'Vild med dans': Det skal der danses
Keeping up with The Kardashians
Helt sindssygt: Kris Jenner tacklet af datterens sikkerhedsfolk
Ex on the beach
Lummer scoring: Nu er Fie og Jeppe kærester
Den store bagedyst
'Den store bagedyst' er tilbage: Her er alle deltagerne
Paradise Hotel
SE BILLEDET: 'Paradise'-babe har født
For lækker til love
Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til 'For lækker til love'
Vild med dans
Trodser dommernes dom: Hun ryger ud af 'Vild med dans'
Paradise Hotel
'Paradise'-Teitur: Derfor er jeg med i 'For lækker til love'
Ex on the beach
Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste
Familien fra Bryggen
Geggo om Albas tv-optræden: Vi kan 100 procent stå inde for det
Forsidefruer - Til middag hos
Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig
Vild med dans
'Vild med dans'-kendis laver VILD ændring for programmet
Ex on the beach
'Ex on the Beach'-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie
Ex on the beach
SAY WHAT! Fie Laursen dater 'Ex on the Beach'-hunk
Paradise Hotel
HOT NEWS: 'Paradise'-vinder jagter kærligheden på tv
familirn
Linse afslører nyt forretningseventyr
Paradise Hotel
Et halvt år efter kærestens død: 'Paradise'-babe har fundet ny fyr
Forelsket Amalie: Der er børn i vente
Singleliv
Reality-babe fyret efter 14 dage i lederstilling
Ex on the beach - Paradise Hotel
UUUH! Nyt par i reality-land?