Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

Stolt ung mor når stort mål: Jeg følte mig skide sej

'De unge mødre'-stjernen har for nyligt opnået et stort mål.

‘De unge mødre’-stjernen Luna Munk har den seneste tid kæmpet med vægttab og forsøgt at holde en sund livsstil.

I starten af oktober kunne hun fortælle, at hun havde tabt sig 14 kilo, siden hun startede den nye stil, og derfor var nede på 76 kilo, hvilket vil sige, at hun er normalvægtig. Hun kunne desuden fortælle, at hun var begyndt at løbe og havde besluttet sig for, at hun til april vil løbe et halvmarathon.

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten

Det viser sig dog nu, at Luna har nået sit mål, tidligere end hun havde regnet med:

– Jeg har lige løbet et halvmarathon! No words needed, og nu vil jeg spise en frikadelle-sandwich med god samvittighed, skrev den unge mor i går på sin Facebook-profil.

– Jeg følte mig skide sej, som om jeg kunne klare hele verden. Især fordi jeg jo kun har løbet i tre måneder efter seks års pause. Men jeg har altid været god til at presse mig selv og opnå mål, så jeg tror, det hjælper rigtig meget, uddyber Luna overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Husker du Sabrina fra ‘De unge mødre’? Så stor er sønnen blevet i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-deltageren Nanna-Johannes søn traf et genialt valg af kæledyr.

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

– Efterfølgende havde jeg det overraskende godt. Jeg havde lidt ondt i benene, men ellers ingenting, og jeg formåede endda at gøre hovedrent en time senere. Mit mål er nu at fortsætte med at løbe de her lange distancer med henblik på at få en bedre løbetid og udfordre mig selv indtil april. Og hvem ved, om jeg kunne ende med at løbe et marathon. Det kunne jo være den ultimative drøm, forklarer hun.

Luna fortæller desuden, at det går bedre med hendes helbred og knuden. Hun føler sig ikke 100 procent på toppen, men hun er ved at være der. Knuden er der stadig, men hun skal til opfølgning om to uger.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sabrina kommenterer på islam-rygter

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne scorer STORT job

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.