Nyeste artikler
Se alle
Kamilla. (Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)

Stor ændring hos ung mor: Jeg ved ikke, om jeg kan holde det ud

'De unge mødre'-deltageren har været tvunget til at foretage store ændringer i hverdagen, men det er ikke nemt for hende.

Det var en trist og urolig Kamilla Skov, der sidste måned fortalte til Realityportalen, at hun var ramt af komplikationer i forbindelse med sin graviditet. ‘De unge mødre’-deltageren var ramt af mange smerter og gener, og det skabte en frygt i den unge mor, der er sat til at føde i starten af juli.

– Jeg har det ad helvedes til, for jeg går jo hele tiden og frygter, at jeg mister min baby eller føder hende alt for tidligt. Jeg kan hurtig mærke, hvis jeg har båret Liam for meget, for jeg får de vildeste kramper i underlivet – især når jeg først er gået i seng. Jeg ligger helt i fosterstilling og kan ingenting, når de kramper kommer. Jeg ved ikke, om det har noget med moderkage og så videre at gøre, men jeg frygter hver eneste smerte. Det er SÅ frustrerende, sagde hun dengang.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Kamilla fortælle om sit forhold til ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose

Det hele blev ikke nemmere af, at hun var nødt til at sende sønnen Liam, der kom til verden i maj sidste år, i vuggestue, fordi hun kan ende med at blive sendt i aktivering. Den vuggestue startede han i i går, og det har Kamilla det slet ikke nemt med. Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

– Jeg har en smule ondt i maven. I går gik rigtig fint – i de to timer han var dernede – men det var også pædagoger, vi kendte (sådan da). I dag var der kun vikarer dernede. De vidste slet ikke, at han ikke var indkørt endnu, eller om han skulle have flaske, når han skulle sove. Puha, det gjorde lidt ondt, at der ikke var bare én, som vi havde mødt i forvejen.

– Liam er heldigvis en nem, lille én og ikke bange af sig. Men jeg kan tydeligt mærke, at jeg har mine tvivl i forhold til, om vuggestue nu er det helt rigtige.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager tog stor beslutning: Nu har hun ombestemt sig

Middagslur i vuggestue

I dag skulle Liam tilbringe længere tid i vuggestuen – fra 08:30 til efter drengens middagslur – og det havde Kamilla det langt fra nemt med, da han var afleveret.

– Jeg ved dog ikke, om jeg kan holde det ud. Flere har spurgt, hvorfor jeg sender ham afsted i vuggestue, hvis jeg ikke er klar til det. Jamen, hvis Liam er klar, så skal jeg også finde en måde at blive det på, skriver hun og fortsætter:

– Kommunen fokuserer stadig på, at jeg skal i aktivering, så jeg har faktisk ikke andre muligheder. Desværre. Jeg krydser alt, hvad jeg kan, for at min lille baby har det godt, og at det bare går rigtig godt. Jeg kan ikke vente på, at de ringer og siger, at han gerne vil hjem igen. Det er så tomt herhjemme uden ham, skrev Kamilla tidligere i dag.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Alt gik godt

Den unge mors bekymringer var dog spildte, og da drengen kom hjem igen i løbet af eftermiddagen, var det hele gået som smurt. Det fortæller hun i et nyt opslag på Instagram.

– Så er Liam hjemme igen efter anden dag i vuggestuen. Han har været der fra 8.30-14.00. Han har haft det så godt, og han falder bare godt ind i det miljø, skriver hun og fortæller, at han har sovet, leget, spist og været rigtig glad, hvilket letter en del for hende.

Kamilla og kæresten, Stephen, venter en lille pige, der er sat til at komme til verden i starten af juli. Det er parrets andet barn sammen, men ‘De unge mødre’-deltageren har datteren Sophia fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Herunder kan du se de opslag, som Kamilla har delt på Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

2 dag i vuggestuen. Jeg har en smule ondt i maven … Igår gik rigtig fint (i de 2 timer han var dernede) men det var også pædagoger vi kendte (sådan da). Idag var der kun vikarer dernede. De vidste slet ikke at han ikke var indkørt endnu, eller om han skulle have flaske, når han skulle sove. Puhaa… Det gjorde lidt ondt, at der ikke var bare én, som vi havde mødt i forvejen. 😨 Men vi må se hvordan det går idag. Liam er heldigvis en nem lille én & ikke bange af sig. Men jeg kan tydeligt mærke at jeg har mine tvivl ift om vuggestue nu er det helt rigtige.. 🤔 Idag skal han prøve at være dernede fra 8.30 til han har sovet middagslur. Jeg ved dog ikke om jeg kan holde det ud.. Flere har spurgt, hvorfor jeg sender ham afsted i vuggestue, hvis JEG ikke er klar til det. Jamen, hvis Liam er klar, så skal jeg også finde en måde at blive det på.. Kommunen fokusere stadig på at jeg skal i aktivering, så jeg har faktisk ikke andre muligheder. Desværre. Jeg krydser alt hvad jeg kan, for at min lille baby har det godt og at det bare går rigtig godt. Kan ikke vente på at de ringer og siger at han gerne vil hjem igen. Det er så tomt herhjemme, uden ham… 😨♥️

Et opslag delt af 𝒦𝒶𝓂𝒾𝓁𝓁𝒶 𝒮𝓀❀𝓋 . (@leverpostejsmoar) den

LÆS OGSÅ: Derfor er ‘De unge mødre’-deltager stadig med trods dramatisk exit

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.