Nyeste artikler
Se alle
Lene Beier i kjole fra Søren Le Schmidt som årets nytårskvinde (Foto: Janus Nielsen).

STORT GALLERI: Lene Beier er årets nytårskvinde

'Landmand søger kærlighed'-værten er årets nytårskvinde. Se alle de smukke billeder fra photoshootet i galleriet øverst i artiklen.

Ferie, fest, farver og 35 graders varme under Thailands sol er optakten til HER&NU’s nytårskvinde 2019 Lene Beiers nytår.

– Nytårsaften bliver lidt skør, fordi kl. 24 er vi i Bangkok Lufthavn og skal flyve hjem til Danmark kl. 00:45. Så vi holder nytårsnat i flyveren. Men vi skal ud at spise en stor lækker middag i Bangkok, inden vi skal flyve, fortæller tv-værten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Linse dropper Veganski

– Vi har prøvet før at tage natflyveren hjem nytårsnat, og det er faktisk ret fedt. Så lander man i København om morgenen, når folk er på vej hjem fra fester og fra byen, og 1. januar er alligevel bare en dag, hvor telefonen ikke ringer, så vi har god mulighed for at lande hjemme, pakke ud og slappe af.

– Når vi kommer hjem, så har vi været tre uger i Thailand, og det har vi gjort de sidste mange år, fortæller Lene Beier, da HER&NU skyder nytåret ind med den populære tv-vært på det flotte nyrenoverede hotel Scandic Falkoner på Frederiksberg i København.

Se de smukke billeder i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Det bliver vores livs rejse

Du kan læse resten af det store interview og se endnu flere flotte billeder af Lene Beier som årets nytårskvinde i ugens udgave af HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Stresset og udkørt

LÆS OGSÅ: Noah til alle transmænd: TAL PÆNT!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.