Nyeste artikler
Se alle
Janni og Amalie har i den grad lagt fortiden bag sig og er blevet slyngveninder igen (Foto: Klaus Bo Christensen)

Jannis 50 års: Amalie og jeg har sluttet fred

Jannie fejrede sin kommende 50 års fødselsdag, og det blev med et brag af en fest, hvor også Amalie Szigethy var blandt gæsterne. De to er nu veninder igen nemlig.

Det var et brag af en fest, der denne lørdag aften blev afholdt hjemme hos Janni og Karsten Ree.

Janni fejrede nemlig, at hun på onsdag fylder 50 år, så derfor havde hun sendt Karsten ud af hytten, så hun sammen med 16 veninder kunne fejre sig selv med overdådig mad og drinks i massevis i privaten på Strandvejen i Vedbæklund.

LÆS OGSÅ: Stort interview: Janni ser tilbage på sine 50 år

Janni om Amalie: Vi har sluttet fred

Blandt gæsterne var der også endnu en ‘Forsidefrue’, nemlig 28-årige Amalie Szigethy, der i den grad har fundet melodien med sin gamle slyngveninde Janni igen.

– Vi har sluttet fred, for vi var begge kede af, at venskabet var slut, siger Janni Ree til Realityportalen, der også var med til hendes 50 års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest

Til torsdagens optagelser af ‘Forsidefruer’ fandt Janni og Amalie ud af, at de ville være veninder igen, og det var en beslutning, der også vakte glæde hos de andre af programmets fruer, der ligeledes er klar til at lægge konflikten bag sig.

– Venskaber er som parforhold. Man sliber kanter af. Man finder ud af en masse om den anden, og vi har fundet den gensidige respekt. Vi ER glade for hinanden, for vi har en speciel kemi. Vi går fint i spænd. Der sker noget, når vi er sammen. Vi kan gejle hinanden op. Vi har en symbiose. Vi får gang i en fest sammen og kan peppe en stemning op, lyder det fra begejstret fra Janni.

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

Janni og Amalies var for et halvt år siden kommet i et uhyggeligt skænderi, efter de på en rejse til Paris var faret vild på gåturen hjem til hotellet. Ifølge rygterne måtte de to vrede ‘Forsidefruer’ endda skilles ad af politiet, før skænderiet eskalerede yderligere.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Christiane på romantisk weekend med kæresten

Den dårlige stemning, der efterfølgende længe hang i luften mellem Janni og Amalie, var  tydelig at mærke i både pressen og på tv.

Men til Jannis fest blev fortiden altså lagt endeligt bag de to ‘Forsidefruer’, der grinede løs sammen og ikke mindst både kyssede og krammede hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

Videre på natklub

Jannis 50 års fødselsdagsfest fortsatte hele natten, og festen rykkede senere på aftenen videre til natklubben Lucifer. Derudover var der faktisk også endnu en realitystjerne til stede til festen, som du måske kan spotte?

Se alle billederne fra Jannis 50 års fødselsdagsfest i galleriet øverst i artiklen

LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor var stemningen akavet under modeshow

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.