Nyeste artikler
Se alle
Stephanie fra 'Årgang 0' (Foto: Janus Nielsen)

STORT TILLYKKE! ‘Årgang 0’-Stephanie er blevet student

Den populære 'Årgang 0'-stjerne har netop fået hue på.

I 18 år har Stephanie van-der Watt været en fast del af TV 2-programmet ’Årgang 0’, som løb over skærmen i programmets oprindelige form for sidste gang tidligere i år – selvom det ikke er helt slut med at følge dem.

LÆS OGSÅ: ’Årgang 0’-Stephanie: Sådan har den første tid uden et tv-hold været

Igennem årene har danskerne kunnet følge med i hendes op- og nedture, som tv-holdet har været med til at dokumentere. Blandt andet har vi senest kunne følge Stephanies liv på HF, og i dag kulminerede så to års hårdt arbejde, da 19-årige Stephanie er blevet student.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor’De unge mødre’-Sonni bliver student.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne drømmer om karriere på McDonalds

Det afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt et billede op på sin story, hvor hun tager den fine nye studenterhue på og skriver teksten:

– Student!

LÆS OGSÅ: GOD nyhed: Man kan stadig følge ‘Årgang 0’-børnene

Overfor Realityportalen.dk uddyber hun:

– Det gik SÅ godt! Jeg var oppe i dansk, og det blev et stort lækkert 12-tal. Jeg har det dejligt og er meget lettet. Jeg er lige nu på cafe med min mor, mormor, morfar, søster og Romeo. Så nu skal vi hygge, fortæller en glad Stephanie.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel afslører: Sådan går det med at holde vægten

LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre

Stephanie har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at hun nu har planer om at blive lærervikar og efter et sabbatår gerne vil begynde på læreruddannelsen.

Nu hvor Stephanie er blevet student, betyder det, at to af de tre ‘Årgang 0’-børn har fået sig en studentereksamen, mens den sidste får det senere denne uge. For en måned siden blev Rachel nemlig student fra den internationale gymnasielle uddannelse, International Baccalaureate, ofte forkortet IB, på Birkerød Gymnasium, mens Christian bliver student om et par dage fra Marselisborg Gymnasium.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Burger: Sådan fik jeg mit navn

Se billedet af en glad Stephanie med studenterhue nedenfor:

Stephanie med studenterhue (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-fyr er blevet student

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.