Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

STORT TILLYKKE! ‘Bryggen’-Alba har fødselsdag

Lille Alba fylder i dag tre år, og i weekenden fejrede 'Bryggen'-familien hende med stil.

I dag er det tre år siden, at lille Alba kom til verden. Dengang vejde hun 3630 gram og var 53 centimeter lang. Meget er sket siden da, og Alba fylder i dag hele tre år. Det bliver naturligvis fejret med manér, og i weekenden var familie og venner samlet hos Geggo og Cengiz for at fejre den store dag, mens Alba i dag skal dele ud i børnehaven og fejres der.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

– I går blev lille A fejret af familie og venner, hun har nemlig fødselsdag imorgen. Hun fik en prinsesse-fest som hun havde ønsket sig, en unicorn-kage som ønsket, og med sine yndlingsmennesker omkring sig, hvor heldig er min datter lige at have så mange, der elsker hende, skrev Geggo i går på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

– Min store pige har fødselsdag i dag! Tænk, der er gået tre år, siden din mor fødte dig. Hold kæft, hvor tiden flyver, men jeg nyder hver en dag med dig!! Du er det bedste, der er sket nogensinde, og jeg elsker dig og er så stolt af dig. Stort tillykke med dagen min pige. Glæder mig til, at jeg skal hente dig fra børnehave, og vi skal hjem og hygge med mor, skriver Cengiz på sin Instagram.

Se de fine billeder fra Albas familiefødselsdag i weekenden herunder:

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.