Nyeste artikler
Se alle
Niels fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)

Superfan søges! Elsker du ‘Landmand søger kærlighed’?

Hvis du er stor fan af 'Landmand søger kærlighed', så er det måske dig, som TV 2 leder efter.

I fem sæsoner af TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ har seerne fået lov til at følge med i livet hos en række landmænd og håbefulde kvinder, der alle har håbet, at de kunne finde den helt store kærlighed på skærmen.

En lang række danskere har siddet klistret til skærmene for at følge med i det hele, men hvis du synes, at du er lidt mere fan end så mange andre af seerne, så er det måske dig, som TV 2 og produktionen leder efter. Det skriver de i et opslag på programmets Facebook-side.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmanden Ronni bliver forvandlet til en dame.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået alle parrene efter ‘Landmand søger kærlighed’

– Elsker du ‘Landmand søger kærlighed’? Vi søger en superfan, som har lyst til at medvirke i programmet ‘Landmand søger kærlighed – EKSTRA’, som bliver sendt på TV 2 Fri, står der i opslaget.

Her bliver det også oplyst, at optagelserne finder sted i Fredericia den 15. august mellem 13:30 og 14:45, og hvis du har mulighed for det, så kan det altså være dig, de leder efter. I så fald skal du sende en mail til landmand@blu.dk og fortælle om dig selv.

Den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ får premiere tirsdag den 13. august klokken 20:00 på TV 2 og TV 2 Play. Der er 13 afsnit i sæsonen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Herunder kan du se opslaget:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.