Nyeste artikler
Se alle
Martinna (Foto: Janus Nielsen)

Sygemelding tvinger ung mor til store ændringer

Der kommer til at ske store ændringer hjemme hos Martinna efter sommerferien.

Når sommerferien er forbi, kommer der til at være store ændringer hjemme hos Martinna Petersen og resten af familien.

‘De unge mødre’-deltageren har tidligere fortalt, at hendes og søsteren har haft deres mor ansat til at passe deres børn, men det holder hun snart op med. Det afslører den unge mor på Facebook.

– Efter sommerferien stopper min mor med at passe vores børn, da hun er blevet sygemeldt. Det er selvfølgelig rigtig øv, men det bliver godt for hende at pleje sig selv og få styr på sit helbred, skriver Martinna.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører: Fem-årige Milan meldt i skole

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinnas søster åbner op om kronisk sygdom

Alt skal nok gå

Det betyder, at den unge mor og familien nu skal til at vænne sig til en helt ny hverdag. Martinna er dog sikker på, at det hele nok skal gå.

– Vores hverdag bliver meget anderledes. Det har altid været en kæmpe hjælp, at hun har været hos os og hygget med ungerne, mens jeg har arbejdet. En kæmpe luksus for os alle, skriver hun og fortsætter:

– Men nu starter en ny hverdag, hvor jeg skal passe mit arbejde og samtidig have drengene selv. Og det skal nok gå. Jeg skal bare lige finde balancen. Det handler jo om prioritering og ingen tvivl om, at min førsteprioritet altid vil være mine drenge. Så må alt andet vente. Om vi så skal leve på en sten. Bare vi har hinanden, så skal det hele nok gå.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Herunder kan du læse hendes opslag:

LÆS OGSÅ: Ung mor ville steriliseres: Nu er hun gravid

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.