Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

Tabita var Jehovas Vidne: Nu er hun med i ‘Ex on the Beach’

Den nye pige i 'Ex on the Beach' har et helt særligt formål med at være med i programmet.

I aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ tjekker en ny pige ind i villaen på Mauritius; 21-årige Tabita Thinggaard Pedersen.

Hvis nogen synes, at de har set Tabita før, så er de formentlig ikke helt galt på den. Hun har nemlig fremstået i medierne flere gange tidligere – både som Side 9-pige, men også fordi hun har fortalt åbent om, hvordan det er at forlade Jehovas Vidner.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen tager kørekort hos ‘Kørelærerne’-Daniel: Hun kører dårligt

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i chok: Hele mit liv har jeg levet en løgn

At Tabita nu har sagt ja til at medvirke i ‘Ex on the Beach’, er der en helt særlig årsag til:

– Jeg er med i ‘Ex on the Beach’, fordi jeg gerne vil have at alle folk kan relatere til det her med at bryde den sociale arv. Desuden er jeg også med for at være med i noget helt andet. Jeg har aldrig troet, at jeg skulle være med ‘Ex on the Beach’, men jeg synes, at det er fucking fedt, og jeg vil gerne vise folk, at uanset hvilken baggrund man har, så kan man være med i, hvad man vil, fortalte Tabita til Realityportalen.dk lige inden, at det blev offentliggjort, at hun skulle medvirke i programmet.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan møde Tabita.

LÆS OGSÅ: Claes afslører: Derfor følte jeg mig ikke truet af de andre fyre

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sara om sex på tv: Min plan har ændret sig

Tabita var derfor også meget spændt på, hvordan hendes baggrund fra Jehovas Vidner ville reagere på nyheden:

– Jeg har ikke snakket med nogen fra min baggrund om, at jeg skal være med i det, og der er ikke nogen, der ved det, så det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske. Jeg tror, reaktionerne kommer til at blive meget ambivalente. Nogen kommer til at forstå det, mens andre kommer til at undres over, at jeg er med. Specielt ikke fordi, at det jo er en helt anden dur, end hvad jeg er vant til. Jeg er ikke nervøs for, at det kommer ud, jeg glæder mig bare helt vildt til at se folks reaktioner. Jeg håber på, at folk kommer til at tage godt imod mig, for der er mange, der ikke ved, hvem jeg er, og hvad jeg står for, forklarede hun.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Se, hvordan det går Tabita i ‘Ex on the Beach’, når hun tjekker ind i aftenens afsnit klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.