Nyeste artikler
Se alle
Casper og Emilie fra 'Paradise Hotel' (Foto: Anthon Unger)

Tatovering skal overbevise ‘Paradise’-kæreste: Jeg går ikke fra dig

Der er mange måder, man kan erklære sin kærlighed. Emilie er gået med en af de mere permanente af slagsen.

‘Paradise’-parret Emilie og Casper nyder hinandens selskab i Aarhus, hvor parret netop er flyttet sammen. Men det har ikke altid været guld og grønne skove mellem de to turtelduer. De fandt sammen, efter de begge havde deltaget i ‘Paradise Hotel’, men i oktober 2019 trak Emilie i nødbremsen og gik fra Casper, da hun ikke kunne klare distancen mellem dem.

På det tidspunkt boede Emilie på Fyn, mens Casper var i Aarhus. En måneds tid efter mødtes de i Aarhus og blev da enige om, at de skulle give forholdet en chance til, men at det ville indebære, at Emilie rykkede teltpælene til de jyske himmelstrøg.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anna om Awa: Derfor skal hun hurtigt hjem

Skal ikke være bekymret

Nu har Emilie truffet en stor beslutning for at forsikre Casper om, hun ikke går nogle steder igen. Hun har nemlig fået en tatovering, der er dedikeret til ham.

– Jeg vil gerne vise ham, at han ikke skal bekymre sig, fortæller Emilie, da hun skyper med ‘Juicy news’-værtinden Signe Kragh.

LÆS OGSÅ: Virker hun bekendt? Her har du set Adrianna fra ‘Paradise Hotel’ før

– Jeg er rigtig ked af, at jeg gik fra Casper, og det skal han ikke være bange for, sker igen.

Casper har dog ikke fået en tilsvarende tatovering, fortæller Emilie, der dog driller ham lidt med det. Se hele klippet nedenfor:

LÆS OGSÅ: Forlod ‘Paradise Hotel’: Nu er han med i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradiso har friet – og fik afslag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.