Nyeste artikler
Se alle
Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

‘Teen Mom’-stjerner anklaget for børnemishandling: Nu er sagen afgjort

Både den unge mor og kæresten er blevet frikendt for de grove anklager.

Jenelle Evans har haft mange problemer i den seneste tid, hvor hun blandt andet har måttet kæmpe mod MTV i forbindelse med deltagelsen i ‘Teen Mom’, mod sin mor, Barbara, om forældremyndigheden til sønnen Jace samt mod ekskæresten Nathan Griffith om forældremyndigheden til sønnen Kaiser.

Sagen mellem Nathan Griffith og den unge mor har været længe undervejs og har blandt andet indeholdt beskyldninger om narkomisbrug og vold mod sønnen. Senest blev Jenelle Evans meldt til politiet af ekskæresten, der havde bemærket, at Kaiser ofte havde blå mærker, når han kom hjem efter at have været ved ‘Teen Mom’-stjernen.

LÆS OGSÅ: Jenelle Evans’ vilde ‘Teen Mom’-krav: Jeg vil være bevæbnet

SE VIDEOEN: Jenelle Evans trak pistol efter stort skænderi

Derfor mente Nathan Griffith, at Jenelle Evans og hendes mand, David Eason, slog sønnen, og det ville han naturligvis ikke acceptere. Derfor tog han altså kontakt til politiet, og i sidste måned havde parret så besøg af de sociale myndigheder, der skulle undersøge forholdene derhjemme. Det skriver flere amerikanske medier – heriblandt TMZ og The Ashley.

Her fandt de dog ingen beviser på mishandling, og både Jenelle Evans og David Eason blev frikendt i sagen. Det skriver TMZ, der tilføjer, at de ikke ved, hvordan de ansatte fra de sociale myndigheder kom frem til, hvor de blå mærker så stammer fra.

Jenelle Evans har for nylig skrevet under på en ny kontrakt og medvirker derfor i den kommende sæson af ‘Teen Mom 2’. Her kommer retssagerne dog ikke til at være med, da hun ikke længere vil vise den del af sit liv, skriver The Ashley. David Eason blev tidligere i år fyret fra realityserien på grund af homofobiske kommentarer, og han er derfor ikke med i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Toppolitikers datter bliver ny ung mor

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.