Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Teitur afslører nye tv-planer

Teitur har siden sin medvirken i 'Paradise Hotel' deltaget i programmet 'For lækker til love', men hans tv-drømme stopper ikke her.

Den tidligere ‘Paradise’-deltager Teitur har fået det maksimale ud af sin medvirken i ‘Paradise Hotel’. Siden han er kommet hjem, har han været at finde på diverse røde løbere, han har fået sin egen YouTube-kanal, og han har medvirket i programmet ‘For lækker til love’, men hvis man spørger ham selv, så slutter rejsen ikke her.

LÆS OGSÅ: Nej nej nej: Teitur på pinlig date

På hans Instagram-profil kan følgerne ofte stille ham spørgsmål, som han altid er flittig til at svare på. Til spørgsmålet om, hvorvidt Teitur skal være med som nydanser til næste år i ‘Vild med dans’, svarer han:

– Jeg ville elske det!!!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur: Derfor er jeg med i ‘For lækkker til Love’

‘Vild med dans’ er ikke det eneste program, som Teitur drømmer om at medvirke i. I samme story fortæller han, at han måske skal medvirke i ‘Robinson’, og at han også gerne deltager i endnu en omgang ‘Paradise Hotel’ – og gerne med bedste veninden, Anne Plejdrup.

LÆS OGSÅ: Anne og Teitur i ‘Paradise’-drama: Hold jeres kæft eller skrid!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.