Nyeste artikler
Se alle
Paradisoerne festede til forpremieren (Foto: Janus Nielsen)

Teitur: Det var en lettelse at skændes med Jonass og Thomas

Det var svært at gå og holde sine frustrationer inde, så Teitur var en lettet mand under aftenens afsnit.

Aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ kulminerede i et kæmpe skænderi mellem den tidligere ellers så fasttømrede trio, Jonass, Teitur og Thomas, da Camilla overhørte Teitur sige, at han gerne ville have Jonass og Thomas ud. Men Jonass og Thomas benægtede alle planer om at få Anne og Teitur ud.

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

– Jeg vælger at reagere på Teitur og overfor de andre, som jeg gør, fordi jeg ikke vil have, han tror på, jeg havde noget at gøre med at få Anne ud. Jeg tror, jeg håbede på, det ville hjælpe mig. Det at blive taget i en løgn af en person, som man faktisk ser som sin bedste ven derinde, er bestemt ikke rart. Det var en svær beslutning at gå imod Teitur, men det var nødvendigt, selvom det ikke endte som håbet, forklarer Thomas.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Selvom det var en hård diskussion, som man kunne se på skærmen, så var Teitur glad for, at han endelig kunne konfrontere sine venner.

– Det var en kæmpe lettelse at komme ud med alle frustrationerne, som jeg havde gået og brændt inde med i et par dage. Personligt syntes jeg, at det er vanvittig dårlig stil, men taktisk set kan jeg forstå, at de gerne vil prøve at overbevise mig om, at de ikke var gået i mod mig, fortæller Teitur og understreger, at trioen var færdig på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i sorg: Hvad siger jeg til børnene?

– Vores forhold blev påvirket med det samme, da jeg opdagede, at de gik imod mig. Men efter skænderiet, så var der en sindssyg dårlig atmosfære, og den gode relation mellem Thomas, Jonass og jeg var fortid. Det var ingen tvivl mere om, at den stærke trekløveren ikke eksisterede længere på hotellet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk I brutalt styr fra hest

Se hele skænderiet herunder.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.