Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed

Der er en særlig grund til, at Teitur har det fint med at snuppe pengene, selvom han og Anne var gode venner på hotellet.

De to vindere af ‘Paradise Hotel’ 2019 er netop blevet afsløret på tv! Teitur og Anne slog Sarah og Jonass med fire ud af syv stemmer, så der må siges at være tæt løb om sejren.

Efterfølgende skulle Teitur og Anne gennem en troskabstest, og selvom de to har spillet sammen gennem hele spillet og været gode venner, valgte Teitur alligevel at smide kuglen på 300.000 kroner. Anne måtte derfor rejse tomhændet hjem fra Mexico, mens Teitur kunne kalde sig kvart millionær. HER kan du læse, hvad han vil bruge pengene på.

LÆS OGSÅ: Nicolai ude af ‘Paradise’: Jeg var mere værdig end Jonass

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah afslører: Jeg løj til Pandoras

Der var ingen tvivl om, at Anne blev meget skuffet, da hun selv havde planer om at smide kuglen, og af netop den årsag fortryder Teitur på ingen måde, at han snuppede pengene fra veninden:

– Jeg kendte jo Anne, fordi vi havde spillet sammen hele opholdet, og jeg vidste, hun var der for at spille spillet, så jeg vidste også, at hun helt sikkert ville smide kuglen. Spørgsmålet var bare, hvornår jeg skulle smide den, for at det ikke var hende, der gjorde det først. Før jeg tog hjemmefra havde jeg tænkt, at jeg ville smide kuglen på 300.000 eller 350,000 kroner, og lige da jeg gik ind til troskabstesten besluttede jeg mig så for 300.000 kroner, da jeg tænkte, det var bedre at gå hjem med en lidt mindre gevinst end at satse og risikere at miste det hele. Jeg vidste, at Anne ville gøre det, så derfor ville jeg ikke tage chancen. Derfor overvejede jeg heller ikke, om vi mon skulle dele pengene. Vi vidste hinanden ville gøre det, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara valgte Jonass: Sådan er mit og Nicolais forhold i dag

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai

– Anne blev virkelig rasende, men det forstod jeg aldrig helt, for jeg vidste jo, at hun gerne ville gøre det samme mod mig. Jeg kan til gengæld godt forstå, at hun blev sur på sig selv. Det er et spil, og derfor har jeg slet ikke haft dårlig samvittighed over det, for jeg vidste også, at ellers ville hun bare gøre det mod mig. Havde det været anderledes, ville jeg have haft det skidt, for vi er jo virkelig gode venner. Så derfor fortryder jeg det ikke. Jeg havde også syntes, at det var SÅ pinligt, hvis hun havde gjort det, og jeg var blevet snydt af hende, fortsætter han og tilføjer:

– Havde vi haft det venskab, som vi har i dag, så ville jeg ikke have gjort det. Vi var også gode venner derinde, men det er bare først, når man kommer hjem, at man finder ud af, om det virkelig tæller. Og vi har bare et virkelig tæt bånd, så derfor stoler jeg også meget mere på Anne i dag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara efter exit: Det var unfair

LÆS OGSÅ: Sami raser efter ‘Paradise’-exit: Jeg var fuldstændig i chok

En værdig sejr

Det er dog ikke kun pengene, som Teitur glæder sig over. Han er også meget glad for, at det netop var Sarah og Jonass, som han og Anne vandt over i finalen:

– Jonass og Sarah var de største konkurrenter, vi kunne få. De havde også stået stærkt hele vejen igennem, og jeg vidste, at hvis vi vandt over dem, så var vi også de rigtige til at vinde. Det var super fedt at vinde over nogen, som også var værdige. Så føltes det ekstra godt, fordi de var de næstbedste. Derfor er det også helt klart den bedste følelse i mit liv at vinde ‘Paradise’. Jeg blev så glad, da Nicolai som den sidste gik over til os, og vi havde vundet. Hele verden brød bare sammen på den gode måde, jeg blev simpelthen så glad! Jeg var overlykkelig. Det var jo en drøm, der gik i opfyldelse, fortæller en glad Teitur, der ikke er generet af, at nogle af deltagerne stemte mere på Anne end på ham:

LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

– Det er fint nok, at Sami, Kasper og Klara sagde, de valgte os, fordi de ville stemme på Anne og synes, at det er hende, der er den mest værdige. Det generer mig ikke. Jeg ved bare, at jeg selv er lige så værdig, og så må de tænke, hvad de vil. Anne og jeg spillede jo sammen overordnet set, og så satte hun sig så i fare et par gange, som jeg syntes var unødvendigt, og at nogle af de andre så synes, det var fedt, det må de selv om. Jeg tænker slet ikke, at Anne er mere værdig end mig, men hun er helt sikkert den mest værdige til at vinde sammen med mig, slår han fast.

Anne og Teitur er dog gode venner igen nu, og de har tilmed fået en venskabstatovering.

Se eller gense klippet, hvor Teitur smider kuglen, herunder:

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.