Nyeste artikler
Se alle
- Jeg vil have det, jeg ikke kan få. Så hvis fyre ikke prøver så meget at få mig, så er jeg sådan lidt ”hallooo! Du skal have mig”, griner Tessie, der falder for arrogante fyre (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Tessie ude af ‘Ex on the Beach’: Det fortryder jeg

Der er særligt én ting, som Tessie fortrød, efter hun fik beskeden om at forlade Kanal 4-programmet.

Det kom som lidt af et chok for Kristian, Naja og Tessie, da tabletten pludselig plingede på stranden i aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’.

Det viste sig, at Tessie og Naja skulle forlade programmet, og det var bestemt en besked, der gjorde dem alle tre meget kede af det.

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet droppet efter få uger

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Tessie forklarer, at det især var hårdt, at man ikke fik chancen for at sige farvel til de deltagere, der var hjemme i villaen:

– Det var fuldstændig hjerteskærende at ryge ude. Det værste var klart, at jeg ikke kunne sige farvel til de andre. Særligt Daniel, han var absolut den hårdeste ikke at kunne sige farvel til. Generelt er det bare hårdt at forlade villaen på den måde, det havde klart været bedre, hvis man fik beskeden, mens man var inde i villaen, selvom det stadig ville have været hårdt. At sige farvel betyder meget, forklarer hun til Realityportalen.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mark afslører: Monique og jeg hygger igen

– Jeg fortrød rigtig meget, at jeg ikke havde nået at have sex med Daniel. Når man ryger ud på den måde, så går tingene bare op for en, og jeg fortrød , at jeg ikke havde været sammen med ham. Det gik op for mig, da jeg røg ud, at han betød mere for mig, end jeg lige troede.

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-deltagere er blevet kærester

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.