Nyeste artikler
Se alle
Thomas (Foto: Anthon Unger)

Thomas er ude af ‘Paradise’: Jeg bebrejder Anne

Det kom bag på Thomas, at Anne var så god til at lyve.

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ blev det Thomas’ tur til at sige farvel, da han blev fældet af den magt, som han selv havde været med til at give Kasper. Og Thomas indrømmer, at Anne tog fusen godt og grundigt på ham.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

– Da jeg hører Anne og siger Teiturs navn og ikke mit, der falder alt til jorden. Jeg håbede virkelig på, at jeg ville overleve det her, selvom det var en meget svær situation, jeg var sat i. Jeg bebrejder Anne for mit exit, da hun i løbet af dagen havde fortalt mig nogle ting, som jeg virkelig stolede på, de samme ting havde hun sagt til Jonass, Sarah og Camilla, så vi valgte allesammen at stole på Anne, forklarer Thomas og tiføjer:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-piger afslører hemmelig kode: Ville snyde produktionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er ikke en dårlig rollemodel, fordi jeg ryger cannabis

– Det kom bag på mig, at Anne var så god til at lyve. Så ja det kom lidt bag på mig. Jeg vidste godt, at Teitur var klog og meget taktisk, så ham var jeg ikke et sekund i tvivl om.

Men selvom det var Anne, der sendte Thomas ud af hotellet, så bærer han ikke nag.

– Men man kan vel aldrig bebrejde andre end sig selv i sidste ende. Jeg tror bestemt ikke på, at de ville kunne få mig ud, hvis ikke Kasper havde fået den magt, han gjorde. Selvfølgelig Ved jeg ikke, hvad der var sket senere i spillet, men ikke til den parcermoni.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.