Nyeste artikler
Se alle
Thyra blev stormende forelsket i Peter, da de som unge mødte hinanden en aften i Københavns byliv. (Foto: Peter Hauerbach)

Thyra Franks store sorg: Som en knytnæve i maven

I et interview med Hendes Verden åbner Thyra Frank nu op.

Thyra Frank, 67, var overbevist om, at hun skulle have mindst fire børn med sin drømmemand, Peter. Men sådan gik det ikke. I det seneste nummer af Hendes Verden fortæller den tidligere ældreminister, hvor hårdt det ramte hende, da hun som 35-årig fik at vide, at hun ikke kunne få børn.

– Det var som en knytnæve i maven, da vi fik at vide, at vi ikke kunne få børn sammen. Jeg græd hver morgen og hver aften det meste af 1987. Sorgen over aldrig at have fået mine egne børn fylder stadig hos mig, og jeg er gået glip af noget afgørende ved ikke at blive mor, siger hun til bladet.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Janni Spies må ikke se kæresten

Til gengæld glæder hun sig over de børn, hun via familie og venner har i sit liv.

– Samtidig har jeg jo haft mulighed for at tage mig af andre og sprede min kærlighed til mange mennesker. Ikke mindst Peters to børn og børnebørn, mine niecer og nevøer og deres børn. Og alle de andre kære, kære mennesker i mit liv.

Thyra Frank, som nu nyder tilværelsen som pensionist, har aldrig lagt skjul på, at hun er en livsnyder, der elsker god mad og vine.

– Desværre har det gode liv sat sig på sidebenene, og jeg har i mange år kæmpet med overvægten, som går ud over mit helbred. Jeg knuselsker livet og vil gerne beholde det i mange år endnu. Derfor går jeg nu i gang med at lægge kosten om og dyrke motion. For to år siden tabte jeg 26 kilo, men tog dem på igen. Så jeg ved, hvad der skal til. Heldigvis støtter Peter mig, og nu har vi tid og overskud til at gøre det sammen, fortæller hun i Hendes Verden.

Her kan du læse mere af interviewet med Thyra Frank.

LÆS OGSÅ: Realitybabe i dyb sorg efter skilsmisse: Burde være foregået i stilhed

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.