Nyeste artikler
Se alle
Otte hotte singler er klar i 'Ex on the Beach' sæson 4. (Krestine Havemann)

Tid til exit: Sådan træffer ‘Ex on the Beach’-tabletten sit valg

Bliver man sendt ud af reality-programmet, hvis man er for kedelig?

Hvis der er noget, der kan ødelægge den lækre stemning i ‘Ex on the Beach’ i Brasilien, så er det lyden af den kære tablet, der pludselig giver en velkendt lyd fra sig.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes gør det forbi

Det frygter alle deltagerne, for når det sker, er der stor risiko for, at én af dem skal hjem.

Hvad baggrunden for hjemsendelsen er, får  man hverken som seer af eller deltager i reality-programmet nogen forklaring på. Rygtet siger, at man bliver sendt hjem, hvis man er for kedelig. Men til nu har de hjemsendte ‘Ex on the Beach’-deltagere haft en klar idé om, hvorfor valget faldt op dem. 

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

Realityportalen har spurgt kommunikations- og PR chef hos Discovery Networks Denmark, Lena Bøgild, hvad der ligger til grund for, når en deltager sendes ud af programmet.

– Jeg tror, at de fleste seere nu har forstået, at alt virkelig kan ske i ’Ex on the Beach’. Der er ikke nogen konkurrence eller præmier, og dermed heller ingen taktiske alliancer eller spil for galleriet. Det hele styres fra kulissen, og hverken deltagerne eller seerne ved, hvem der bliver sendt hjem eller hvorfor. Eller for den sags skyld hvilken ex, der som den næste dukker op af vandet, lyder svaret.

LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single 

Det er altså ikke planlagt på forhånd, og det kommer helt an på, hvordan deltagerne agerer i villaen.

– Det skaber en enorm uforudsigelighed for både seerne derhjemme og for deltagerne i programmet. Beslutningen om hvem der ryger ud, hvornår og hvorfor er udelukkende truffet ud fra en vurdering af, hvad der giver den bedste seeroplevelse og skaber den bedste fortælling, siger Lena Bøgild.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.