Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Tidligere ‘De unge mødre’-deltager bliver YouTube-stjerne

Nu åbner en legendarisk deltager i 'De unge mødre' igen op for sit liv.

For nogle måneder siden stod Glennie Nørgård Have, som tidligere har deltaget i ‘De unge mødre’, frem og fortalte om sit livs kamp, som hun gennemlever netop nu. Glennie stoppede med at spise, fordi hun følte, alt sad fast i halsen på hende, så til sidst levede hun af drikke yoghurt. Hun endte med at tabe sig 40 kilo på fire måneder, hvorefter hendes krop sagde fra.

Det hele kulminerede en nat i september, hvor hendes mand, Christian, måtte ringe efter en ambulance, fordi Glennie var helt væk og ikke til at komme i kontakt med. På hospitalet kom de frem til, at den unge mor var blevet ramt af tiaminmangel – også kaldt mangel på b1-vitamin – der havde udviklet sig til Wernicke-Korsakoff-syndrom, hvilket blandt andet giver hukommelsestab og problemer med at bruge arme og ben.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indtager ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

Derfor endte Glennie i en kørestol, og hun er nu i gang med et langt os sejt genoptræningsforløb, som hun har besluttet sig for at dele med omverdenen på en ny YouTube-kanal, som hun har oprettet sammen med sin mand.

– Det er ikke en kanal, så I skal få medlidenhed med os, det er en kanal til, at der er mange, der spørger til os, fortæller Christian, og Glennie supplerer:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

– Også så andre kan være opmærksomme på det der med, at hvis man stopper med at spise, så kan det få store konsekvenser for dit helbred og din motorik. Med mig er det jo både gået ud over motorikken og hukommelsen. Det går bedre, men det tager tid.

Parret satser på at lave 1-2 videoer om ugen, og den første video kan ses nederst i artiklen. I videoerne kommer man tæt på både familien og Glennies genoptræning.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.