Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Tidligere paradiso takker af: Vil tilbage til sit gamle liv

Efter to år med fuld fart på tv-karrieren, vil tidligere paradiso nu tilbage til sit gamle liv.

Jonas Ptak, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 13 og medvirkende i det kommende Viafree-program ‘Paradise Kollektivet’, takker af og indstiller sin tv-karriere.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’

– Jeg vil gerne sig tak for to vilde tv-år, men nu det på tide, at jeg kommer tilbage til mit gamle liv, og jeg vil derfor forsætte, hvor jeg slap inden paradise tilbage i 2016. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut: En masse fest, nye venner, kærlighed og glade dage. Har du nok i dig selv til at være ligeglad med andre mennesker, så tag en tur til hotellet i Mexico, siger Jonas.

Dermed tyder alting på, at ‘Paradise Kollektivet’ bliver det sidste, vi ser til Jonas i tv-sammenhæng fremadrettet.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber: Derfor friede jeg efter kun en måned

Jonas: Derfor stopper jeg

Der er flere årsager til, at Jonas vælger at stoppe tv-karrieren.

– Jeg kan mærke, at jeg glider væk fra venner og familie, og det ønsker jeg ikke. Jeg har brug for at få den gamle mig på banen, understreger Jonas.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-babe fik sin botoxkonge

For nyligt mistede Jonas sin farfar, og det har givet ham selvindsigt. Det er dog ikke det eneste, Jonas har mistet for nyligt.

– Kort tid efter, at jeg mistede min farfar, mistede jeg min drømmepige. Det ved de fleste, hvis de har fulgt mig lidt. Det var så ulideligt at være så dybt forelsket og så ikke kunne være sammen. Det ønsker jeg ikke engang for min værste fjende. Det var seriøst Romeo og Julie, hvor vi havde hovedrollerne. Vi snakker ikke samme mere i dag, og jeg har givet slip. Jeg ved, at hun har en ny fyr, og jeg håber, at han passer rigtig godt på hende, siger Jonas.

LÆS OGSÅ: Husker du? Moppers første reaktion til Geggos babyplaner

Fokus på musik, træning og arbejde

Nu planlægger Jonas, at han fremadrettet vil fokusere på andre ting end tv. Tidligere har han haft gang i musik, og dét vil han fortsætte. Derudover vil han fokusere på træning.

– Min fine krop er sku faldet lidt sammen af alt det druk og hygge. Om en lille måneds tid stater jeg igen, og jeg giver mine følgere på Instagram mulighed for at træne med, siger Jonas.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Lenny skriver pladekontrakt – her er den første sang

Derudover vil Jonas bruge tiden på sit job, som han elsker, og så vil han finde sin drømmepige.

– Jeg har en verdensrekord, jeg skal slå i år, og jo. Jeg vil rigtig gerne finde en sød pige at bruge min tid på, men den næste jeg finder, skal være hende, jeg holder på resten af mine dage, så jeg tager mig god tid, siger Jonas.

Jonas har også annonceret sit exit på Instagram, og dét kan du se herunder:  

Så det nu! Jeg vil gerne sig tak for 2 vilde tv-år. Men nu det på tide jeg kommer tilbage til mit gamle liv og vil derfor forsætte hvor jeg slap, inden paradise tilbage i 2016. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut, en masse fest, nye venner, kærlighed og glade dage. Har du nok i dig selv til at være ligeglad med andre mennesker, så tag en tur til hotellet i Mexico🕺🏻😉 Hvorfor stoppe imens legen er god? Jeg kan mærke jeg glider væk fra venner og familie, det ønsker jeg ikke. Jeg har brug for at få den gamle mig på banen! Fornylig mistede jeg min farfar, det giver lidt selvindsigt når man skal sige farvel til en man har kendt hele livet. Kort tid efter mistede jeg min drømme pige som de fleste ved, hvis man har fulgt mig lidt. Det var så ulideligt at være så dybt forelsket og ikke kunne være sammen, ønsker det ikke engang for min værste fjende. Det var seriøst Romeo og Julie, hvor vi havde hovedrollerne. Vi snakker ikke samme mere i dag og har givet slip. Jeg ved hun har en ny fyr og håber han passer rigtig godt på hende. For at slippe tanken om død og ulykkelig kærlighed, må jeg hive mig selv op af hatten. Så hvad skal der ske nu? Inden Paradise var der gang i musikken, mixtape hver uge på SoundCloud med nogle af de største DJ’s og artister inden for tropical House. Det er skudt igang igen! For 14 dage siden droppede jeg det første mixtape i 3år, med min yndlings tropical House artist @le__boeuf . Jeg smider et mix op hver mandag på @deeptropicalhouse . Min træning starter igen! Min fine krop er sku faldet lidt sammen af alt det druk og hygge. Om en lille månedstid stater jeg igen og jeg giver mine follower på insta mulighed for at træne med. Ligger træningsprogrammer jeg køre, samt kost osv op her inde. Så skal du være klar til næste sommer, kan du få en gratis guide med mig. Det går fantastisk med jobbet! Har altid høre at folk ikke kan få job efter Paradise, men det har været lige omvendt for mig. Jeg elsker det job jeg har nu, inden for 2-3 år er jeg lige der hvor jeg vil være. Så tiden skal bruges på musik, træning og arbejde det næste års tid. Jeg har også en verdensrekord jeg skal slå i år, så der er nok at se til.

A post shared by Jonas Daniel Westh Ptak | 28 (@bisyofficial) on

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse er tilbage

LÆS OGSÅ: Ni ting du ikke vidste om ‘Sukkertoppen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.