Nyeste artikler
Se alle
Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Tilfreds ung mor: Nu er tiden inde

Der er sket en stor ændring hos den unge mor, og denne gang sønnen mere klar til det.

Martinna Petersen fortalte i december, at hun var stoppet med at amme sin yngste søn, Elliot, om natten. Det var i den grad svært for både hende og sønnen, og hurtigt droppede hun planerne og begyndte at natamme ham igen.

Nu er det dog igen slut med de natlige ture, ligesom han heller ikke bliver ammet ret meget om dagen længere. Og denne gang er det hele bedre for både ‘De unge mødre’-deltageren og Elliot, der fylder tre år til oktober. Det fortæller Martinna på Instagram.

– Elliot bliver ikke ammet om natten længere og er ikke blevet det i en uge nu. I løbet af dagen har vi også fået det ned på én, højst to, amninger. Det føles virkelig dejligt, og jeg nyder ærlig talt, at det snart er ovre, skriver hun og fortsætter:

– Der har været meget lidt gråd fra hans side, og han virker helt sikkert mere klar til det, end han var for et halvt år siden. Det er så skønt, og jeg kan med god samvittighed sige, at tiden nu er inde, og at han virker klar til det.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager dropper hjemmeskolen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nanna-Johanne forsøgte at vænne sin søn væk fra amning med saftevand.

LÆS OGSÅ: Martinna testede positiv: Men så blev drømmen knust

Ikke selvafvænning, men …

Den unge mors ældste søn, Milan, sagde selv fra til amning, og det var oprindeligt også Martinnas plan, at det samme skulle ske med Elliot. Hun har det dog fint med, at det ikke helt bliver sådan.

– Det er måske ikke helt selvafvænning, som det var med Milan, men jeg tror ærlig talt ikke, at han bliver mere klar, end han er nu. Så nogle gange er det altså OK at hjælpe dem lidt på vej – og vigtigst af alt at sætte sin personlige grænse, skriver hun og fortsætter:

– Og jeg synes sgu selv, jeg har gjort det ret godt. To år og syv måneder. Og nu nyder jeg bare så meget at ligge og putte med mine to drenge uden at ligge med brystet fremme. Det kan altså også noget!

LÆS OGSÅ: Ung mors svære afsløring: Min datter skal ikke leve på en løgn

Herunder kan du se ‘De unge mødre’-deltagerens opslag på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Elliot bliver ikke ammet om natten længere og er ikke blevet det i en uge nu. I løbet af dagen har vi også fået det ned på én, højest to, amninger. Det føles virkelig dejligt og jeg nyder ærlig talt, at det snart er ovre. Der har været meget lidt gråd fra hans side og han virker helt sikkert mere klar til det, end han var for et halvt år siden – det er så skønt og jeg kan med god samvittighed sige, at tiden nu er inde og at han virker klar til det. Det er måske ikke helt selvafvænning, som det var med Milan, men jeg tror ærlig talt ikke, at han bliver mere klar end han er nu. Så nogle gange er det altså ok, at hjælpe dem lidt på vej og vigtigst af alt, at sætte sin personlige grænse. Og jeg synes sgu selv, jeg har gjort det ret godt 💪🏼 2 år og 7 måneder 🤱🏼 Og nu nyder jeg bare så meget, at ligge og putte med mine to drenge, uden at ligge med brystet fremme. Det kan altså også noget! 😉 Mine elskede drenge bliver så store.. ❤️ #milanogelliot #langtidsamning #samsovning #nyetider #minedrenge

A post shared by Cellina Martinna, DK 🇩🇰 (@cellinamartinna) on

LÆS OGSÅ: Vemodig ung mor: Det er slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.