Nyeste artikler
Se alle
Rachel fra 'Årgang 0' (Foto: Camillahey.dk).

‘Årgang 0’-Rachel fylder 19 år: Sådan skal dagen fejres

Det er en stor dag for 'Årgang 0'-stjernen, der i dag kan fejre sin 19 års fødselsdag.

I år 2000 kom lille Rachel Ellebye til verden, og i dag fylder ‘Årgang 0’-deltageren 19 år.

Siden hun blev født, har vi fulgt med i Rachels liv på skærmen i det populære TV 2-programmet, men på tirsdag bliver det sidste gang, der ruller et afsnit med de tre stjerner, Christian, Stephanie og Rachel, over skærmen. ‘Årgang 0’-stjernerne er nemlig blevet voksne, hvilket betyder, at de nu skal til at leve et liv helt uden kameraer i ryggen.

GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Årgang 0’-stjerne har fundet kærligheden

Som vi kunne se i denne omgang af ‘Årgang 0’, fejrede Rachel sidste år sin 18 års fødselsdag på en CISV-lejr på Island, og også i år skal noget af fødselsdagen tilbringes udenlands:

– Jeg startede allerede min fødselsdagsfejring i går med at tage på Bertels Salon med mine veninder fra kostskolen; Maggie, Emma, Alice, Ronja, Anna, Sophia, Laura og Anne Sofie, for at spise cheesecake. I dag har jeg undervisning indtil klokken 14, og så rejser jeg i aften til Berlin med Eirik (Rachels kæreste red.), hvor vi skal være indtil tirsdag, fortæller en glad Rachel til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne forlader kæresten og flytter hjem

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma åbner op om exit: Jeg var syg hver eneste gang

– Jeg har ikke fået så mange gaver endnu, da jeg ikke har været hjemme endnu. Men jeg ønsker mig virkelig ikke særligt meget, da jeg virkelig er dårlig til at ønske mig noget. Af Eirik kunne jeg dog nok godt ønske mig en DKNY-parfume, forklarer Rachel, da hun bliver spurgt ind til sine gaver.

Rachel har ikke planlagt nogen fødselsdagsfejring med familien, da den helt store fejring skal holdes til maj, hvor hun bliver student.

Se sidste afsnit af ‘Årgang 0’ på tirsdag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.