Nyeste artikler
Se alle
Simone fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

Simone Pedersen kan nu kalde sig mor til to, efter hun onsdag aften gennemgik et akut kejsersnit og fødte en perfekt datter.

Simone Pedersen kan nu kalde sig mor til to, efter ‘De unge mødre’-deltageren onsdag aften fødte en sund og rask pige. Det skriver hun på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af den nyfødte pige.

– I går aftens klokken 20:39 kom den her smukke prinsesse til verden ved et akut kejsersnit, skriver Simone til billedet og fortsætter:

– Hun vejer 3010 gram og er 46 centimeter lang. Hun er så perfekt! Vi er trætte – udmatte – poser under øjne, men kunne ikke være højere på lykke, skriver hun om datteren, der først skulle være kommet til verden den 11. november, men altså ikke kunne vente.

LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

Simone har i forvejen en datter, Emliy, som hun har med ekskæresten Sebastian. For lidt over et år siden fortalte den unge mor, at hun havde forladt kæresten efter tre års forhold, da følelserne var væk.

Kort tid efter fandt Simone dog de kærlige følelser frem igen, da hun mødte Kasper, som hun for første gang viste frem, da hun ankom på den røde løber til Reality Awards tilbage i januar. Hurtigt opdagede Simone, at hun var gravid, selv om det ikke var planlagt, valgte de at beholde barnet.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

Nu er datteren kommet til verden, men det vides endnu ikke, hvad hun skal hedde. Simone afholdt for nylig en spørgerunde på Instagram, hvor flere følgere nysgerrigt spurgte ind til datterens navn, men ‘De unge mødre’-deltageren ville ikke løfte sløret for sine overvejelser endnu.

Under spørgerunden ville hun dog gerne fortælle, at tv-seerne ikke kommer til at følge med i hendes liv som mor til to. Hun har nemlig valgt at trække stikket og holde pause fra serien. Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Ung mor efter ny graviditet: Jeg frygtede folks reaktion

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.