Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Keld Navntoft/Kongehuset)

TILLYKKE! Prins Henrik fylder ti år

Prinsen kan i dag fejre sin tiende fødselsdag.

Det bliver en spændende sommer og et udfordrende kommende år, som dagens kongelige ti-års fødselar, prins Henrik Carl Joachim Alain, greve af Monpezat, går i møde.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim om flytningen til Paris: Sådan reagerede Dronningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Trods kanonløn på 308.000 om måneden: Joachim må til lommerne

Efter at have fejret sin første runde fødselsdag med kammeraterne i tredje klasse på Sct. Joseph Søstrenes Skole i Ordrup, kan prins Henrik se frem til helt nye klassekammerater efter sommerferien, når prins Joachim og familien flytter til Paris.

Heldigvis har den unge prins fin støtte i sine forældre og lillesøster Athena, som også skal begynde i en ny skole efter sommerferien i den franske hovedstad, hvor prins Joachim skal fortsætte sin militære uddannelse.

Prins Henrik får også mulighed for at se meget mere til sin franske familie, hvilket har været et stort ønske for prinsesse Marie. Og storebrødrene, prins Felix og prins Nikolai, er nok heller ikke kede af at skulle til Paris for at besøge deres far og resten af familien.

LÆS OGSÅ: Nikolai afslører hidtil ukendte sider: Jeg be’r til Gud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.