Nyeste artikler
Se alle
Foto: NENT Group/Lars E. Andreasen

Tina Lund langer ud efter ‘Forsidefruer’-babe

Der bliver ikke sparet på intrigerne, når 'Forsidefruerne' er tilbage i aften.

I aften ruller en ny sæson af ‘Forsidefruer’ over skærmen på TV3, og her vil de seks kvinder gerne undgå drama, men det ser ikke rigtig ud til at være muligt. Den nye sæson starter nemlig efter det talkshow, der afsluttede sidste sæson, og her gik fruerne til hinanden.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue taler ud om vildt angreb: Mistede en del af mig selv

Tina Lund plejer ikke at være omdrejningspunkt for drama, men i aftenens premiereafsnit kommer hun ind i et par dramatiske kampe. Hun lufter blandt andet sin holdning til flokkens nyeste medlem, Karina, som Tina ikke helt kan vurdere, om hun kan lide.

– Lige nu er jeg i den situation, at jeg ikke ved, om hun bliver en veninde eller ej. Lige det, jeg så i Dubai, det var jeg ikke så vild med. Det var lidt voldsomt, det der skete der. Dubai-turen var måske et uheldigt indtryk, jeg fik af hende. Og det er det, jeg ikke ved endnu, er det sådan, hun er, eller er hun den, jeg tror eller håber, hun er.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael dater ny kvinde i tv-program

Ikke desto mindre inviterer Tina Karina ud for at se et lille nyt føl, så de to kan tilbringe noget tid sammen på tomandshånd, men det ender med at føre en stor misforståelse med sig.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

Dramaet stopper dog slet ikke der. Amalie fik sagt nogle grove ting til Gunnvør, som får flere af de andre fruer til at vende sig mod Amalie deriblandt bedsteveninden Janni. Der er altså lagt op til endnu en forrygende sæson af ‘Forsidefruer’ i aften kl. 20.00 på TV3 – få et smugkig herunder.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.