Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Tina om Gunnvørs børns exit i ‘Forsidefruer’: Det er ikke sjovt for en mor

Nu fortæller Tina Lund, hvordan hun har det med Gunnvørs beslutning.

For nyligt kunne Gunnvør fortælle til Realityportalen.dk, at hun har taget en stor beslutning omkring sine børns medvirken i ‘Forsidefruer’. Når sjette sæson ruller over skærmen til efteråret, kommer niårige Sigga, seksårige Hanna og toårige Hugo nemlig ikke til at være en del af programmet længere.

– Jeg har ikke lyst til at være en mor, der træffer beslutninger henover deres hoveder. Det er jo mig, der træffer den slags på deres vegne. Men de er jo ikke så gamle, at de ved, hvad det er, de indgår i. En ting er, hvad jeg udsætter mig selv for. Jeg vil ikke eksponere dem så meget mere i medierne, forklarede Gunnvør Dalsgaard om årsagen til sin beslutning.

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Amalie ikke havde helt styr på forskellen mellem SAS og SARS.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus glædede sig over brud: Der blev ro i soveværelset

“Hvorfor skal jeg vente på dig i en time?”

LÆS OGSÅ: SHIT: Det går helt galt, da Amalie laver pølser

Efterfølgende fortalte Amalie, at hendes datter, Josephine, stadigvæk ville medvirke i TV3-programmet, men at det bestemt ikke betød, at var uforstående Gunnvørs beslutning:

– Gunnvørs børn er jo lidt ældre, og de forstår mere, end Josephine gør. Og så har de jo også været mere med i programmet, end hvad Josephine har. Jeg har jo helt fra starten af sagt til produktionen, at hun skal være med så lidt som muligt, og selvom hun nogle gange er nødt til at være med, så skal det ikke omhandle hende. Så jeg forstår godt Gunnvør. Hvis Josephine var fem-seks år og vidste, hvad der foregik, og at det samtidig havde været hårdt for mig at være med i programmet, så havde jeg også gjort det samme, forklarede Amalie.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?

LÆS OGSÅ: Vildt opgør: Suzanne Bjerrehuus træt af Gunnvør

Nu bakker også Tina Lund op om Gunnvørs synspunkt vedrørende børn på tv:

– Jeg kan godt følge hende. Under nye optagelser i Dubai, hvor tv-holdet filmede vores flytning til nyt hus, havde vores søn en dårlig dag og blev ked af det. Det var ikke sjovt for en mor at opleve, siger Tina Lund og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

– I sådan en situation var det svært at have kamera på. Børn tænker jo ikke over, at de bliver filmet. Det er ikke rart at se dem på tv i en uheldig situation, fortsætter hun.

Det betyder dog ikke, at Tina selv er udelukkende overfor, hvorvidt hendes egne børn, seksårige Louis og toårige Lilly, skal medvirke i programmet fremover. Hendes fokus omkring det er dog klart:

– Jeg har sjældent mine børn med på tv. Det er jo mit valg at være med i ‘Forsidefruer’ og ikke deres, slår forsidefruen fast.

Se Amalie, Gunnvør og Tina Lund i ophedet diskussion herunder:

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.