Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Tine ude af ‘Paradise’: Jeg håber, Nadja vinder det hele

Nadjas fejl kom til at koste Tine pladsen på hotellet, men Tine må siges at være en meget forstående veninde.

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ var parceremonien ikke, som den plejede. Cecilie skulle nemlig sætte en dødsrokade igang, der kom til at koste en af pigerne en plads på hotellet.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg chokeret over ‘Divaer i junglen’: I har taget røven på mig

Udfaldet endte dog langtfra som forventet. Mens den store gruppe havde bestemt at stemme Elina hjem, misforstod Nadja opgaven og kom ved en fejl til at sende sin bedste veninde, Tine, hjem i stedet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Sådan har jeg det med operationen

Tina bærer dog langtfra nag over venindens fejltagelse:

– Jeg synes da, at det er virkelig øv at ryge ud på en fejl! Det var ikke den måde, jeg ville ryge ud på. Folk kunne godt lide mig derinde, så at ryge ud på den måde er ikke fair. Men hvis nogen skulle smide mig ud, så var det Nadja, der skulle det. Jeg kan ikke være sur på hende, da jeg ved, at hun ikke gjorde det med vilje. Nu håber jeg bare, at hun vinder det hele, fortæller Tine og fortæller, hvorfor ingen af deltagerne advarede Nadja om, at hun var ved at begå en stor fejl:

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

– Vi fik af vide, at reglerne i dødsrokaden var, at man selv skulle træffe et valg. Der måtte derfor ikke siges noget. Derfor kom der ingen udråb fra min side af, desværre. Ellers havde jeg virkelig råbt højt, forklarer hun.

Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Burger: Sådan fik jeg mit navn

LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende

LÆS OGSÅ: Derfor er forlovet Pernille Nygaard med i ‘Dagens mand’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.