Nyeste artikler
Se alle
Silke og Emilie til tyrolerfest på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

Tredje gang i år: Nu flytter ‘Paradise’-babe igen

I juli måned bliver der nok at se til for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

Emilie Hoffmann fra ‘Paradise Hotel’ flyttede tilbage i februar fra Fyn og sammen med sin daværende kæreste, Casper Balo, i Aarhus. Desværre gik det ikke mellem de to, og derfor flyttede hun igen i maj ind i et værelse lidt uden for Aarhus.

LÆS OGSÅ: Instagram-stjerner har fået delebarn

Det sted har været fint, men alligevel ikke helt lykken. Og i denne måned pakker ‘Paradise Hotel’-baben så for tredje gang flyttekasserne.

– Jeg skal flytte igen, for det sted, hvor jeg bor nu, ligger for langt væk fra centrum. Jeg savner at bo tæt på Aarhus C – det er træls at ligge og køre til alt. Især hvis man gerne vil have et par drinks ved åen i Aarhus, siger Emilie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Flytning og operation

Hun har fundet et værelse og skal bo i lejlighed med en pige og en dreng, som hun er mere jævnaldrende med, end hun er med sine nuværende roomies.

– Det bliver mega hyggeligt. Vi kendte ikke hinanden, før vi mødtes i forbindelse med udlejningen af værelset. Men vi har ses lidt, så vi har allerede lært hinanden at kende, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Amanda, Camilla og Ditte raser over Nicklaes

Emilie flytter allerede ind i juli, som også er den måned, hvor hun bliver nødt til at sygemelde sig to uger fra sit arbejde i hjemmeplejen, fordi hun skal opereres. Det er heldigvis en helt uskyldig operation med en tå, der desværre ikke kan fikses på andre måder end ved et indgreb.

LÆS OGSÅ: Ikke set i ‘Paradise Hotel’: Nu deler Freja Rømer egne videoer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.