Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Anthon Unger)

Trodser dommernes dom: Hun ryger ud af ‘Vild med dans’

Umut Sakarya og Jenna Bagge fik færrest point senest, men alligevel tror bookmakerne, at parret redder sig.

Da det første afsnit af ‘Vild med dans’ løb over skærmen i fredags, var dommernes dom klar. Umut Sakarya og Jenna Bagge leverede den dårligste indsats, og dommerne kvitterede med samlet fire point. Alligevel er det ikke ham, der hos bookmakerne er favorit til at ryge ud, når deltagerne i aften går på gulvet igen.

Både hos Bet25 og Danske Spil er det i stedet Anne Dorte Michelsen og partneren, Marc Christensen, der giver det laveste odds til at forlade programmet i aften. Og det er der en god årsag til, at parret, der fik syv point af dommerne senest, er favoritter, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-kendis laver VILD ændring for programmet

– På nuværende tidspunkt vurderer vi, at Anne Dorte Michelsen og partner Marc Christensen bliver det første par til at forlade ‘Vild Med Dans’, siger Morten Olsen og uddyber:

– Til trods for at parret ikke skrabede bunden rent karaktermæssigt i sæsonens første afsnit, så var det langt fra prangende, hvad de præsterede i deres første dans. Derudover er det vores overbevisning, at Anne Dorte Michelsen har en mindre publikumsappel end eksempelvis Umut Sakarya, og det kan meget vel blive udslagsgivende for fredagens afgørelse, mener Morten Olsen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

I skrivende stund giver Bet25 2,80 på et exit til Anne Dorte Michelsen, mens Danske Spil tilbyder 2,50. Begge bookmakere giver 3,75 på, at Umut Sakarya ryger ud allerede i aften.

– Det er ingen hemmelighed, at Umut Sakarya ikke er en gudsbenådet danser. Til gengæld er han en humørspreder udover det sædvanlige, og det kan blive hans livline i programmet, udtaler Morten Olsen i pressemeddelelsen.

Du kan se ‘Vild med dans’ i aften klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.