Nyeste artikler
Se alle
Sarah og Türker (Foto: Privat)

Türker indrømmer: Det hader jeg ved Sarah

Der er særligt én ting, som Türker er godt træt af ved Sarah.

Tilbage i maj sprang denne sæsons ‘Miss Paradise’, Sarah Tiedt, og den tidligere paradiso og ‘Robinson’-deltager Türker sprang ud som kærester, og siden er det gået stærkt mellem de to.

Tidligere på ugen kunne parret afsløre, at de nu havde besluttet sig for at flytte sammen, så pr 1/9 hiver Sarah teltpælene op i København og flytter til Tilst i Aarhus sammen med Türker i fælles lejlighed.

LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-Sarah gravid?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Der er ingen tvivl om, at parret er smaskforelskede, men det betyder dog ikke, at de elsker alt ved hinanden. Der er blandt andet én ting, som Türker ikke er helt tilfreds med ved Sarah, og det har han valgt at lave en YouTube-video om, hvor titlen lyder: “Det her hader jeg ved Sarah”.

I videoen forklarer Türker, hvordan han altid skal vente på, at Sarah bliver færdig, når de skal ud ad døren.

– Klokken er nu 10.59, og vi skal snart ud ad døren, men først skal Sarah gøre sig klar, og det vil jeg tage tid på, forklarer Türker i videoen.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

– Der er nu gået en time og 55 sekunder. Hver gang jeg er hos Sarah spiser jeg først efter klokken 12, fortsætter han og tilføjer så, at Sarah efterfølgende brugte 15 minutter ekstra.

‘Robinson’-hunken er altså ikke helt tilfreds med, at kæresten bruger så lang tid på at gøre sig klar, hver gang de skal lave noget sammen.

I YouTube-videoen afslører Türker desuden, at han snart åbner en butik i Aarhus. Hvad det er for en butik, er dog endnu hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Efter hede tv-kys med Klara: Bro benægter utroskab

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.