Nyeste artikler
Se alle
(Foto: James Thisted)

TV 2 afslører fremtiden for ‘X Factor’

TV 2 laver endnu en sæson af 'X Factor'.

Kort inden finalen på forårets største underholdningsprogram skydes i gang, afslører TV 2, at de allerede har lagt planer for, hvad der skal ske med ‘X Factor’ fremover. Den første sæson på TV 2 bliver nemlig ikke den sidste

–  Vi har haft i gennemsnit cirka 1,2 millioner seer, hvis man regner hele sæsonen sammen og alle tal, og det gør faktisk, at ‘X Factor’ bidrager markant til, at TV 2 har haft sit bedste kvartal siden 2009. Vi har lige holdt en virkelig flot generalprøve, og jeg kan også godt sige, at der kommer nogle overraskelser undervejs, fortæller TV 2s underholdningsredaktør Dorte Borregaard og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er vinder-singlerne fra ‘X Factor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om lønnen i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

– Men det jeg egentlig skule sige er, at vi selvfølgelig laver en ny sæson.

Programmet vender altså tilbage med endnu en sæson, som formodentlig kommer til at få premiere i begyndelsen af 2020. Så må tiden vise, om TV 2 ender med at køre i lige så mange sæsoner som DR, hvor der blev sendt 11 sæsoner af programmet, inden TV 2 købte rettighederne sidste år.

LÆS OGSÅ: WOW! Store stjerner indtager ‘X Factor’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.