Nyeste artikler
Se alle
Ida og Mads vandt finalen i Nybyggerne og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R. Petersen )

TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’

Der er godt nyt til fans eller måske kommende deltagere, 'Nybyggerne' kommer nemlig tilbage med endnu en sæson.

Den femte sæson af ‘Nybyggerne’ er netop sluttet, og vinderne blev Ida og Mads. Programmet har endnu en gang formået at samle danskerne om tv-skærmene onsdag efter onsdag, hvor godt og vel 550.000 har set med sæsonen igennem, og TV 2 er da også så godt tilfredse, at de allerede nu afslører, at vi ikke har set det sidste til programmet.

– Ja, der kommer en ny sæson af ‘Nybyggerne’. Vi kan dog endnu ikke løfte sløret for lokationen af de kommende boliger, eller om der kommer ændringer i programmet, siger programredaktøren Stine Lundbak Ravn til TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Der er altså gode nyheder, hvis man elsker at følge ‘Nybyggerne’, eller hvis man selv drømmer om at melde sig til. Optagelserne finder som regel sted i sensommeren, så inden længe vil der formodentlig komme mere nyt om den kommende sæson og et opslag med casting ud fra TV 2.

I de seneste fem sæsoner af programmet har det skiftevis fundet sted i Jylland og på Sjælland, så hvis det skal følge den tradition, vil næste sæson finde sted på Sjælland, men hvem ved, om TV 2 ryster posen – måske bliver det midt imellem med en fynsk version af ‘Nybyggerne’, eller måske rykker de et helt andet sted hen. Én ting er sikkert – ‘Nybyggerne’ kommer igen med en sjette sæson

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.