Nyeste artikler
Se alle
Victoria, Beate og Rikke i aftenens afsnit af 'Den Store Bagedyst' (Foto: DR)

Ude af ‘Bagedysten’: Græd af helt anden grund

I aftes røg den farverige glutenallergiker Beate ud af 'Den store Bagedyst'. Men det var ikke derfor, hun græd i programmet.

Det er et uhyre stærkt felt, man finder i årets ’Bagedyst’. Derfor skulle der heller ikke mange fejl til for at sende den 26-årige Beate ud af kagekonkurrencen her til aften.

Beate var da heller ikke overrasket, da Tim fortalte, at hendes tid i programmet var kommet. Til gengæld løb tårerne ned over hendes kinder, da hun efterfølgende blev interviewet.

Beate var som altid dybt koncentreret i bageteltet ved Clausholm Slot (Foto: DR)

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører vild operation: Det bunder i dårlig selvtillid

Mormors pige

Men tårerne skyldtes faktisk ikke, at Beate skulle forlade programmet, fortæller hun nu til Realityportalen.

– Tilrettelæggeren stillede mig et spørgsmål alá: “Hvad har det betydet at være med?”, og der knækkede jeg, fordi jeg ville have sagt et eller andet med, at “hvor var det ærgerligt, at min mormor ikke kunne have set det her”, afslører Beate.

– Min mormor har altid betydet rigtig meget for mig. Det er hende, der har lært mig at bage og givet mig lysten til at bage. Hun døde for to år siden, så det var også sådan én: Hvor er det fedt, at jeg har været med i ’Den store bagedyst’, men hvor er det ærgerligt, at hun ikke ligesom kunne se, hvor godt jeg havde klaret mig.

LÆS OGSÅ: Geggo søger julehjælp

Som en skilsmisse

Men selv om tårerne piblede frem på grund af tankerne om, hvor stolt mormoren ville have været over at se sit barnebarn fremvise alle deres bedste bagetricks, så er det selvfølgelig stadig ikke fedt at ryge ud af ‘Den store bagedyst’, når man som roller derby-landsholdspilleren Beate er lidt af et konkurrencemenneske.

– Jeg ville da lyve, hvis ikke jeg sagde, at jeg da godt gad at have stået i finalen. At ryge ud føles lidt som en skilsmisse, sådan: ”Du flytter bare ud i morgen!”, ens hjerte bliver bare flået ud, griner Beate.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe synger og smider tøjet i ny video

Herunder kan du se Beates opslag, hvor hun sender en rørende kærlighedserklæring til sin mormor

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kvinden her er grunden til jeg er med i Den Store bagedyst! Desværre er hun her ikke længere til at dele det med os💔 kvinder er/var min mormor, min elskede mormor❤️ Hun har haft mig med i køkkenet fra jeg var helt lille, hun var den jeg ringede til når jeg manglede en opskrift på noget, hun var den der altid havde et svar og hun var den der altid gav mig lov til at folde mig ud i et køkken ❤️ Jeg er sikker på hun ville have været pave stolt af mig og alle mine bedrifter! Og selvom hun ikke er her længere, får hun stadig en plads med mig i teltet ❤️❤️ #kærelillemormor #elskerogsavner #Denstorebagedyst2019 #DenStoreBagedyst #kagepres #seMormorJegSkaliTv #2år

Et opslag delt af Beate Stengaard Sørensen (@beatestengaard) den

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.