Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Ude af ‘Robinson’: Dét var ikke sandheden!

Jess Høeg er tilfreds med sin indsats i 'Robinson Ekspeditionen', men han mener ikke, at det er rigtigt, at han røg ud, fordi han brød aftalen på holdet.

Mandagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ blev endestationen for de to ældste deltagere. Først røg Henrik ud i forbindelse med en dødskamp, og da et amputeret Hold Syd skulle i øråd, måtte også Jess Høeg lade livet i TV3-programmet.

Det er dog ikke noget, som Jess tager alt for tungt, selv om han naturligvis gerne ville være nået længere i ekspeditionen. Det siger han til Realityportalen.

– Det (exit fra ‘Robinson Ekspeditionen’, red.) har jeg det helt fint med. Man skal ikke melde sig til ‘Robinson’, hvis ikke man kan tåle at blive stemt ud. Men det var en sådan lidt ambivalent følelse. Jeg var på det her tidspunkt godt træt af det hele og havde egentligt forliget mig med, at nu ville være et godt tidspunkt at stemple ud, siger Jess.

– Omvendt så var jeg altså nået langt i forhold til mange andre. Jeg var nu i den sidste halvdel af deltagerne, og jeg havde trods alt overlevet fire ud af de seks uger, hvilket jeg egentligt syntes var meget cool, alder og fysik taget i betragtning. Jeg vidste også, at inden for maksimalt to dage ville holdene blive slået sammen, og det ville handle om de individuelle dyster, som jeg indtil videre havde klaret mig ganske godt i.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor kvittede Louise Camilla ‘Robinson Ekspeditionen’

Jess mener ikke, at han brød aftalen på holdet, som det ellers kunne se ud for tv-seerne. Og han mener, at han alligevel ville være røget ud.

– De nævnte i afsnittet, hvor Louise-Camilla meldte sig ud, at jeg var gået imod vores aftale, da jeg stemte på Maria og ikke på Henrik. Vi havde tidligere lavet en aftale om, at Hold Syd skulle holde sammen gennem hele ekspeditionen og stemme alle fra Nord hjem, hvis vi fik muligheden. Henrik var jo fra det gamle hold Nord og skulle derfor stemmes hjem, siger han og fortsætter:

– Når det så er sagt, så vidste vi jo alle at Henrik ikke havde en chance i vores øråd, og jeg syntes ikke, jeg ville være bekendt at henrette Henrik for åben skærm, da jeg kom rigtigt godt ud af det med Henrik. Jeg sagde derfor til de andre, at jeg ikke ville stemme på Henrik, og at det jo også var ligegyldigt, da han jo alligevel ville ryge ud, da Jaffer, Kenneth og Maria ville stemme på ham. Det blev så åbenbart et godt argument for at smide mig ud senere. Sandhenden var nok nærmere, at de bedre kunne styre Maria frem for mig.

LÆS OGSÅ: Efter hævntogt i ‘Robinson’: Sådan er forholdet mellem Maria og Baris i dag

For stærk i individuelle dyster

Det så sort ud for Jess Høeg i afsnittet, inden han blev stemt ud, og han mener heller ikke, at han kunne have gjort noget anderledes.

– Det tror jeg dybest set ikke, der var – udover at have vundet den sidste interne dyst, som Kenneth jo desværre vandt. Kenneth og Jaffer var uadskillelige, og de kunne styre Maria 100 procent. Det vidste de godt, og de havde dermed konstant tre stemmer, hvis de beholdt hende. De kunne ikke styre mig på samme måde, og derfor var jeg nok for farlig at have med, siger han og fortsætter:

– Derudover var jeg måske også for stærk i de individuelle dyster, der ikke krævede store muskler, og jeg ville dermed måske nå langt og måske endda slå en af dem ud.

Der er dog ikke noget, han ville gøre om, hvis han havde muligheden.

– Ikke umiddelbart. Så ville det ikke være mig, der var med i programmet. Det ville selvfølgeligt have været rart lige at have været med til sammenlægningen, hvor det for alvor blev individuelle dyster. Skulle jeg have været videre, skulle jeg nok have været mere usynlig og mere ydmyg, og det passer ikke helt på mig som person, siger Jess.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Robinson’-babe er kærester med ‘Ex on the Beach’-hunk

Bærer ikke nag

Jess Høeg arbejder på Nordsøen og har derfor ikke haft mulighed for at se alle afsnit. Han har set de første fem, og der er han godt tilfreds med, hvad der er blevet vist på skærmen.

– De fem første afsnit afspejler egentligt meget godt, hvem jeg er. Jeg var med til at bygge lejren op og tog styringen på dette, så vi kom godt i mål. Det er vigtigt at have en god lejr i en sådan ekspedition. Jeg har hørt, at især Jaffer og Kenneth har været hårde ved mig i de efterfølgende afsnit. Kenneth har dog været flink til lige at sende mig en undskyldning på forhånd, og jeg kan se på Jaffers opdateringer på sociale medier, at han egentligt syntes, jeg gjorde det meget godt og har stor respekt for mig og mine skills i ekspeditionen.

LÆS OGSÅ:‘Robinson’-drømmen knust: Jeg er ked af det, men …

Han gør det klart, at han ikke bærer nag, selv om bølgerne til tider gik højt på holdet.

– Jeg gik ind i projektet med den overbevisning, at der er stor forskel på, hvordan folk er, mens de er i ekspeditionen, og hvordan de er udenfor i det virkelige liv. Jeg bærer ikke nag og kan jo også se, at folkene i klipperummet har været meget kreative for at få noget drama med i afsnittene. Jeg har det i dag godt med alle deltagerne i ekspeditionen, og jeg har ikke hørt om nogle, der ikke taler sammen.

– Alle ved, at det er et spil, mens det står på, og det skal man være klar over, når man melder sig. Jeg spillede ikke rigtigt spillet, men var bare mig selv. Jeg kom derfra med værdigheden i behold, og jeg har fået fortalt, at jeg egentlig kommer ud af det sidste afsnit på en pæn måde, når nu det skulle være, siger han.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor skred Lars fra ‘Robinson’

Jess Høeg er godt tilfreds med sin samlede indsats i ‘Robinson Ekspeditionen’, og han mener, at deltagelsen var en kæmpe oplevelse.

– Det har været det vildeste, jeg har oplevet. Det levede fuldt ud op til mine forventninger og mere til. Jeg troede seriøst ikke, at det var så hårdt at deltage. Jeg har jo, ligesom alle andre, siddet år efter år hjemme i sofaen med fødderne oppe, chips, rød cola og rødvin i glasset og råbt og skreget af de svage deltagere, der fumlede rundt med hovedet oppe i røven og ikke kunne finde ud af en skid.

– Det gør jeg så ikke mere. Nu ved jeg, hvor fucking hårdt det er at skulle interagere med fremmede mennesker uden mad, uden energi og i en sindsyg varme, siger han og slår fast, at han ikke tøver med at tage af sted igen, hvis muligheden byder sig.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ’Robinson’-deltager vil tæve Fetterlein

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.